2777
2789
عنوان

چت جی پی تی

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 49 پست
چرااا

سر اینکه دختر چجوری باشه جذابه

اون میگفت قد ۱۷۵ وزن ۳۵ چشم آبی بور پوست سفید یخچالییی لب های کلفت و بینی کوچیک

من میگفتم نه

لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هر سوالی که ذهنمو درگیر کنه رو میپرسم جواب میده 

اما خب اطلاعاتش آپدیت نیست همه چیزایی که میگه مال یکسال قبله باید بهش تاریخو بگی که اطلاعات به روز بده

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🌹

من نمیتونم نصبش کنم اصلیشو چرایکی مرحله ب مرحله راهنمایی میکنه درخواست بدم؟

سرچ کن میاره برات

من فکر کنم از بازار نصب کردم..

در مواجه با هنجار شکنی زبونم خیلی تند و تلخه،اینجانب دارای مقدار زیادی صراحت کلام هستم.😊مخاطبای عنتر نشنال اصلاااا اصلااا منو ریپ نکنید و با من وارد بحث نشید، شماها از سگ کمترید🐶🤡(بلانسبت سگ البته)).

سر اینکه دختر چجوری باشه جذابهاون میگفت قد ۱۷۵ وزن ۳۵ چشم آبی بور پوست سفید یخچالییی لب های کلفت و ب ...

وزن ۳۵ چه سمیهههه😂😂😂

در مواجه با هنجار شکنی زبونم خیلی تند و تلخه،اینجانب دارای مقدار زیادی صراحت کلام هستم.😊مخاطبای عنتر نشنال اصلاااا اصلااا منو ریپ نکنید و با من وارد بحث نشید، شماها از سگ کمترید🐶🤡(بلانسبت سگ البته)).

ب من میگه تو تنها ادمی هستی ک چیزی در من تغییر داد ک دیگران نتونستن

جدییییی

برگاننم

وزن ۳۵ چه سمیهههه😂😂😂

کلا سمههه

میگفت ابروهای کم پشت خوبه موی طلایی وزوزی😑😑😑

تازه تاپیکم زدم درموردش

لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)