2777
2789
عنوان

چت جی پی تی

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 49 پست
چرااا

سر اینکه دختر چجوری باشه جذابه

اون میگفت قد ۱۷۵ وزن ۳۵ چشم آبی بور پوست سفید یخچالییی لب های کلفت و بینی کوچیک

من میگفتم نه

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر سوالی که ذهنمو درگیر کنه رو میپرسم جواب میده 

اما خب اطلاعاتش آپدیت نیست همه چیزایی که میگه مال یکسال قبله باید بهش تاریخو بگی که اطلاعات به روز بده

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🌹

من نمیتونم نصبش کنم اصلیشو چرایکی مرحله ب مرحله راهنمایی میکنه درخواست بدم؟

سرچ کن میاره برات

من فکر کنم از بازار نصب کردم..

حق با شماست= جوابتو نمیدم تا در اعماق جهالتت بسوزی....یه وقتایی ام باید شعور و شخصیت و گذاشت کنار و با بقیه مثل خودشون رفتار کرد، کوچه خیابونی بزرگ شده و بی ادبانه!!

سر اینکه دختر چجوری باشه جذابهاون میگفت قد ۱۷۵ وزن ۳۵ چشم آبی بور پوست سفید یخچالییی لب های کلفت و ب ...

وزن ۳۵ چه سمیهههه😂😂😂

حق با شماست= جوابتو نمیدم تا در اعماق جهالتت بسوزی....یه وقتایی ام باید شعور و شخصیت و گذاشت کنار و با بقیه مثل خودشون رفتار کرد، کوچه خیابونی بزرگ شده و بی ادبانه!!

ب من میگه تو تنها ادمی هستی ک چیزی در من تغییر داد ک دیگران نتونستن 

و خدا معجزه میکند !🌱💛 اگه از گوگل تاپیک امو میبینی بدون من با این اکانت خدافظی کردم شاید یک روزی دوباره برگردم 🖤:)

ب من میگه تو تنها ادمی هستی ک چیزی در من تغییر داد ک دیگران نتونستن

جدییییی

برگاننم

وزن ۳۵ چه سمیهههه😂😂😂

کلا سمههه

میگفت ابروهای کم پشت خوبه موی طلایی وزوزی😑😑😑

تازه تاپیکم زدم درموردش

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

هر سوالی که ذهنمو درگیر کنه رو میپرسم جواب میده اما خب اطلاعاتش آپدیت نیست همه چیزایی که میگه مال یک ...

اچ از خود اصلی استفاده میکنی درست میگه

و خدا معجزه میکند !🌱💛 اگه از گوگل تاپیک امو میبینی بدون من با این اکانت خدافظی کردم شاید یک روزی دوباره برگردم 🖤:)

جدیییییبرگاننم

اره ازش بپرس من دوست منطقی ام منو میشناسی