2821
2789

ما الجی مدل اینورتر 5داریم . بسیار کم مصرف. پول برق تو تابستون بیشترین قبض 70. خیلی هم استفاده میکنیم چون اینجا گرمه 

توکه رفتی شهر خالی شد ... مگر تو چند نفر بودی؟بابا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مارکش gree هست ۲۴ هزار خیلی سرده 

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
میشه بگی ی دوره اش چقد میشه چن گرفتید؟

من الان اصلا حضور ذهن ندارم

ولی حدودا 

زیر صد تومن شده بود ....

از قبل ، کار گذاشته بودن 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

مارک اجنرال و میتسو بیشی و گری خوبه

به نظرم

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 

بستکی به خونت هم داره ببینم چنتا کولر لازم داره

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 
اگ خوبه و میتونی دقیقش بگی تا منم بخرم

چی و دقیق بگم عزیزم ؟

بیست و چهار هزاره خیلی سرد میکنه اگه فضاتون کوچیکه کمترش و بگیر. قیمتش هم فکر کنم حدود هفت تومن دقیق نمیدونم . هرمارکی که میخوای بگیری حتما موتورش اینورتر خطی باشه که کم مصرف محسوب میشه 

توکه رفتی شهر خالی شد ... مگر تو چند نفر بودی؟بابا
هال ۳۰ متر

فک کنم همون بیست وچهار کافی باشه

مارك اوجنرال از همش بهتره بقيه تا يك سال فوقش دوسال خوب كار ميكنه

البته من بيشتر كولر مركزي رو منظورمه

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍

اگه خونه١٢متريه كولر ١٢هزار

٢٤متري٢٤هزار

اينجوري حساب ميكنن

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍