2777
2789
عنوان

مامانم با حرفش داغمو تازه کرد

208 بازدید | 14 پست

من خیلی گرسنه ام بود همه چیو برای کباب اماده کردم..گفتم ب بابا بگم ی دوغ بیاره گفت نه دهن ادم خشک میشه گفتم یکماهه اینجام از دست تو نگفتم برام بیاره.اومدم دراز کشیدم تا شام اماده شه یکساعت بعد..دیذم خودش پای منقل داره میخوره گفتم اماده نشد گفت من ک گفتم سفره رو بندازید والا من نشنیدم..منم ی تخم مرغ شکستم خوردم..گفت�😔 شوهرت حق داره بنده خدا همش تقصیر تو بوده..دلم شکست اخه چ ربطی ب اون عوضی داشت 

بخدا برای خودکشی اماده ام ولی میگم هدفهام چی میشن ?

لباس بیرونی نداشتم مال خواهرمو پوشیدم الان میگه بگید بهش لباس منو نپوشه بخدا میکشمش.خیلی خجالت کشیدم مگه من چقدر حقیرم 

دلم خونه خون 

خدا نجاتم بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی وقتا تحمل جهنم خونه شوهر شرف داره ب خونه پدری

حالم بده خیلی 

خدا یا منو بکشه یا نجاتم بده 

بابامم از الان داره باز نفرین میکنه انقدر نفرین کرد تا دامنه گرفت 

حالم بده خیلی خدا یا منو بکشه یا نجاتم بده بابامم از الان داره باز نفرین میکنه انقدر نفرین کرد تا دا ...

چند وقته جدا شدی

مشکل شوهرت چی بود

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

کاش برگردی خونه خودت،خونه پدر تا دختری خونه تو هم هست،ازدواج کردی دیگه در حد ی مهمون قبولت دارن

خونه شوهر حداقل آدم غذا میخوره منتی نیست،وظیفه شرعی و قانونی شوهره که امکانات زندگی رو فراهم کنه،آشتی کن برگرد،اونجا هرجور هم باشه خونه خودته،خانم خونه خودت باش تا سربار خونه پدرت

کاش برگردی خونه خودت،خونه پدر تا دختری خونه تو هم هست،ازدواج کردی دیگه در حد ی مهمون قبولت دارنخونه ...

نمیتونم همسرمم هیچ اقدامی برای برگشتم نکرده منتظره جدا شم..خونه شوهرم خیلی محدود بودم من دوست دارم پیشرفت کنم منت هیچکسی روم نباشه 

جدا نشدمچیبگم..شکاکه الکی بهونه میگیره همش میگه برو خونه بابات

ببین اگه درست نمیشه بعد جدا شو و مستقل اگه مادر پشت دخنر باشه خونه پدری جا داری اگه مادر پشت دخنرش نباشه و بدتر دشمنی کنه بقیه هم دشمن میشن

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .