2777
2789
عنوان

رو به روی ضریح امام رضا

121 بازدید | 25 پست

دعا کنید حاجتمو بده  خستمه از پس اینکه تو یک اتاق های خونه مادرشوهرم زندگی میکنم عقده ی شدم  دعا کنید خونه دار و مستقل بشیم دعا کنید کنکور بخونم وقبول بشم توش 

انشالله کل سایت حاجت روا بشن

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی🥺دعا کن من به این دفعه به شغل دلخواهم برسم و با فرد تو ذهنم ازدواج کنم و خوشبخت شم❤️

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

عزیزم چقدر درکت میکنم من ۸ سال توی یه اتاق از خونه‌ی مادرشوهرم زندگی کردم ! خیلی سخت بود با اینکه اونا آدمای بدی نیستند اما واقعا عذاب میکشیدم ! از ته قلبم برات آرزو میکنم به حق آقا امام رضا گره از مشکلت باز بشه و دلت شاد بشه.

منم مثل خودتم جاندلم🙏الهی به حق امام رضا جواب بگیری🙏♥️

با مادرشوهرت زندگی میکنید؟

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

اسی🥺دعا کن من به این دفعه به شغل دلخواهم برسم و با فرد تو ذهنم ازدواج کنم و خوشبخت شم❤️

انشاللههههه گلم

میگن امام رضارو سه بار قسم بدین بگین امام رضا ترو به جوادت قسم میدم حاجتمو بده

میشه سماهم ۳بار امام رضارو به امام جواد قسم بدین و بگین حدیث امسال دانشگاه مازندران حقوق قبول بشم و برم

الاهی حاجت روا بشی عزیزم و قبول بشی و یه خونه بگیرین و یه زندگی قشنگو تجربه کنین براتون حمد میخونم 

.

عزیزم چقدر درکت میکنم من ۸ سال توی یه اتاق از خونه‌ی مادرشوهرم زندگی کردم ! خیلی سخت بود با اینکه او ...

داره میشه ۵ سال شوهرم  نمیتونه از مادرش دلش بکنه چکار کنم  دیگه تحمل نمیکنم عقد ه ای شدم

میگن امام رضارو سه بار قسم بدین بگین امام رضا ترو به جوادت قسم میدم حاجتمو بدهمیشه سماهم ۳بار امام ر ...

دعات کردم گلم