2821
2789
عنوان

سخت گیری

69 بازدید | 8 پست

پسر عمه دوستم اومده خواستگاریش بعد اینا زیاد رفت و امد نداشتن یعنی دختر و پسر از ویژگی اخلاقی همدیگه نمیدونستن قرار گذاشتن که مدتی با هم حرف بزنن و با هم اشنا شن ببینن بدرد هم میخورن یا نه ،پسره گفته من از بچگی حس عاطفی به دوستم داشته ولی این فقط پوین مثبت از طرف پسره هست ،مشکلاتش زیاده درسته پسره تنبلی نیست ولی زرنگم نیست شغلش بعد از سربازی تو یه کارخونه کارگره هیچ هنری بلد نیست تازه گفته میخوام کارمو عوض کنم ولی نمیگه که چکار میخوام بکنم و فقط میگه تو فکرشم ،از دارایی فقط یه ماشین داره ،تحصیلاتش هم دیپلم ردی هست ولی دوستم امسال فوق لیسانسه ،بعد دوستم میگه من از تتو خوشم نمیاد بهش گفتم تتوهاتو پاک میکنی اونم گفته دلیلی نمیبینم که پاک کنم و یذره پرو پرو جواب داده و وقتی ازش میپرسه که درامد خالصت چقدره و چقدر میتونی تو زندگی خرج کنی جواب صریحی نمیده و بهش گفته که من که نمیتونم الان همه چیزو برات سفره کنم بعد به دوستم گفته که تو خیلی سخت میگیری و مغروری و از این حرفا عمش هم گفته اگر ادم کسیو دوست داشته باشه همه جوره باهاش کنار میاد .

حالا دوست من از حالاتش مشخص بود که شصت درصد پسره رو میخواد ولی وقتی به خودم نگاه کردم گفتم اگر همچین کیسی رو من داشتم همون دفعه اول رد میکردم حالا من زیاد سخت گیرم یا دوستم خیلی عاشق شده؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی ،اگر همچین موقعیتی برای شما بود چطور مدیریت میکردی؟؟

با خانودم صحبت می‌کردم و یه نه واضح میگفتم هم به پسره هم به خانوادش😐

اگه قرار به عشق و عاشقی و سازندگی هست چرا اون پسر برای  دختر تلاش نمیکنه که مد نظرش باشه؟

با خانودم صحبت می‌کردم و یه نه واضح میگفتم هم به پسره هم به خانوادش😐اگه قرار به عشق و عاشقی و سازند ...

درمورد شغل بابای دختره گفته که خوب میخوای چکار کنی گفته بعد از ازدواج ادم انگیزه میگیره بعدا یکاریش میکنم ،بعد دوستم میگه اگر بگم نه اونوقت تو فامیل هی چشممون میفته تو چشم هم خجالت میکشم ،منم بهش گفتم داری برا ایندت تصمیم میگیری نمیتونی بخاطر این چرت و پرتا ایندتو خراب کنی که اگر میبینی مناسبت نیست به هیچی فکر نکن و رد کن حالا دیگه نمیدونم حرفم چقدر تاثیر داره روش

2790
2823
2791
2779
2792