پسر عمه دوستم اومده خواستگاریش بعد اینا زیاد رفت و امد نداشتن یعنی دختر و پسر از ویژگی اخلاقی همدیگه نمیدونستن قرار گذاشتن که مدتی با هم حرف بزنن و با هم اشنا شن ببینن بدرد هم میخورن یا نه ،پسره گفته من از بچگی حس عاطفی به دوستم داشته ولی این فقط پوین مثبت از طرف پسره هست ،مشکلاتش زیاده درسته پسره تنبلی نیست ولی زرنگم نیست شغلش بعد از سربازی تو یه کارخونه کارگره هیچ هنری بلد نیست تازه گفته میخوام کارمو عوض کنم ولی نمیگه که چکار میخوام بکنم و فقط میگه تو فکرشم ،از دارایی فقط یه ماشین داره ،تحصیلاتش هم دیپلم ردی هست ولی دوستم امسال فوق لیسانسه ،بعد دوستم میگه من از تتو خوشم نمیاد بهش گفتم تتوهاتو پاک میکنی اونم گفته دلیلی نمیبینم که پاک کنم و یذره پرو پرو جواب داده و وقتی ازش میپرسه که درامد خالصت چقدره و چقدر میتونی تو زندگی خرج کنی جواب صریحی نمیده و بهش گفته که من که نمیتونم الان همه چیزو برات سفره کنم بعد به دوستم گفته که تو خیلی سخت میگیری و مغروری و از این حرفا عمش هم گفته اگر ادم کسیو دوست داشته باشه همه جوره باهاش کنار میاد .
حالا دوست من از حالاتش مشخص بود که شصت درصد پسره رو میخواد ولی وقتی به خودم نگاه کردم گفتم اگر همچین کیسی رو من داشتم همون دفعه اول رد میکردم حالا من زیاد سخت گیرم یا دوستم خیلی عاشق شده؟؟