2777
2789

بچه ها من حس میکنم افسردگی یعنی دید منطقی به شرایطت یعنی واقعیت هارو ببینی بعضی ها که خوشن و زندگی خوبی ندارن به نظرم الکی خوشن  .... از یه طرف ته ته قلبم دلم میخواد کاش منم میتونستم مثل اونا باشم نه انقد بدبخت و ضعیف ازونجور آدما بدم میاد و فکر می‌کنم تمام مردم همینجوری و حرف مردم برام خیلی مهمه چه کنم خستم به خدا منم زندگی شرایط خوب پول مال منال داشته باشم حالم خوبههه ولی اگههه داشته باشم یعنی اگه هیچ وقت نا پول داشته باشم نه چیزی باید همیشه حالم بد باشه؟؟؟

تلاش براز بهتر شدن تا حدی خوبه ولی اگه افراطی فکر کنی و همیشه ناراضی باشی فرق میکن، همیشه دست بالای دست هست

از طرفی افسردگی یه بیماریه فرق میکنه با این چیزی ک شما گفتین

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

منم حالم همینجوریه 

تنها راه خوب شدنم پوله فقط پووووول 

پول داشته باشی تفریح میری میگردی مسافرت میری غذای خوب میخوری لباس خوب میشه خوشحال میشی 

اگه بخوای تراپی بری بازم باید پول داشته باشی بدون پول حتی نگاهتم نمیکنن 

من خودم تو همین وضعم درک میکنم 

هر کاری هم میکنم نمیتونم پولی جور کنم که به خواسته هام برسم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم حالم همینجوریه تنها راه خوب شدنم پوله فقط پووووول پول داشته باشی تفریح میری میگردی مسافرت میری غ ...

دقیقاا  به دست آوردن پول راحته ولی پول کم مثلا آدم بره فروشندگی کنه؟ از صب تا شب از آدم کار میکشت ببخشید مثه چی بعدش یه فرون پول میذارن کف دست آدم که فقط پول خوراک آدمه 

دقیقاا به دست آوردن پول راحته ولی پول کم مثلا آدم بره فروشندگی کنه؟ از صب تا شب از آدم کار میکشت بب ...

دقیقا 

من خودم یه مدت توی گلفروشی کار میکردم بار سنگین جابه جا میکردم کیسه زباله های بزرگو از اینور خیابون میبردم اونور بندازم سطل اشغال کلی کار سنگین میکردم که واسه منی که یه دختر ۲۱ سالم زیادی بود ولی سه چهار تومن بیشتر گیرم نمیومد

خداروشکر افسرده گی نگرفتی که بفهمی افسرده ینی چی.اینا درسته درده و سخته ولی افسردگی معنی دیگه ای داره

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

منم حالم همینجوریه تنها راه خوب شدنم پوله فقط پووووول پول داشته باشی تفریح میری میگردی مسافرت میری غ ...

منم همین فکرو میکردم

زیر صفر بودم الان دست و بالم پر پوله 

ولی تهی تهیم و کمبودام زده بالا

پول خوبه اما همه چیز نیست

تیشه برداشت و زد به ریشه خودش 

من متوجه می‌شم چی می‌گی

ولی یه چیزی رو اشتباه می‌کنی

افسردگی به این معنا نیست، ولی این زاویه دید می‌تونه باعث افسردگی بشه

واقع بینی بیش از حد می‌تونه آدم رو افسرده کنه چون حتی از لحاظ دینی هم دنیا جای جالبی نیست .. 

به عنوان کسی که مشکلات شما رو داشته و داره هیچی جز نزدیک شدن به خدا کمکت نمی‌کنه .. 

منم همین فکرو میکردمزیر صفر بودم الان دست و بالم پر پوله ولی تهی تهیم و کمبودام زده بالاپول خوبه اما ...

منم اونطوربودم صفر صفربودیم الان خیلی پیشرفت کردیم وبه قولت پول هست ولی من عطش دارم بازم بیشتر میخوام خونه بهترماشین بهتر پول دردمون همه چیه به خدا

منم اونطوربودم صفر صفربودیم الان خیلی پیشرفت کردیم وبه قولت پول هست ولی من عطش دارم بازم بیشتر میخوا ...

من تا اخر عمر حسرت محبت و ارامش دارم

تیشه برداشت و زد به ریشه خودش 

منم واقع بینم مثلا الان همش خودمو مقایسه میکنم با دوروریام مثلا من خونه دارم ولی اونقدذوقشو ندارم دوست دارم جای بهتر تاحالا پزشو ندادم بگم خونه خریدیم مگه کسی خودش فهمیده پرسیده میگم اخه که چی نه که خیلی عالیه ولی مثلا جاریم معلمه شوهرشم کارمند یه خونه کلنگی وتو ی یه منطقه ضعیف ویه خیابون اون ته ته منطقه ضعیف شراکتی با خواهرش خریدن اونقد باذوق میگه خونه خریدیم من تو دلم میگم دلش خوشه اونجارو من حتی بهش فک نمیکردم بخوام یروزی برم