2777
2789
عنوان

ط ل س م

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 34 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم واقعن چیکار کنیم.... خیلی زندگیه مزخرفیهنمیتونم از خونمون برم‌و انتقالی بگیرم..کنکور دادم‌قب ...

امکانشو داری حتما برو با مشاور صحبت کن. 

منم چند وقت سنگینی حس میکردم اما نمیدونم خود بخود از بین رفت اعتقاد دارم ولی منطقی فک کنی و رفتار کنی خیالت بابت تاثیرش راحته

من تصمیم گرفتم یه مدت سوره بقره پخش کنم تو خونه میگن خوبه نمیدونم دیگه

ما تا میخواییم سمت معنویت بریم در حد چند روزه

بخدا عجیبه

من‌قبل این‌ماجراها خیلی معنوی تر بودم الان هرکار میکنم نمیتونم 

ما تا میخواییم سمت معنویت بریم در حد چند روزهبخدا عجیبهمن‌قبل این‌ماجراها خیلی معنوی تر بودم الان هر ...

احساس سنگینی میکنی 

ما از چند نفر پرسیدیم گفتن که خونتون مشکل داره باید جاب جا بشین ولی اصلا امکان فروش و رفتن نداریم 

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

امکانشو داری حتما برو با مشاور صحبت کن. منم چند وقت سنگینی حس میکردم اما نمیدونم خود بخود از بین رفت ...

باور کن چند ماه به چندماه یه پروسه تکراریه و یعنی چنان استرس وفشار وحشتناکی این دوتا وارد میکنن تا چند ماه اثراتش نمیره .... خیلی ادمای بدی هستن خیلی

ول کن طلسم و دعا و جادو و ... رو 

انقدر خرافاتی نباشید 

ببینید علت و منشا اصلی این دعواها چیه

برادرت مشکل روانی نداره احیانا یا چیزی مصرف نمیکنه؟

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

احساس سنگینی میکنی ما از چند نفر پرسیدیم گفتن که خونتون مشکل داره باید جاب جا بشین ولی اصلا امکان فر ...

البته با استرسی که اینا وارد میکنن اره

مثلن یع روز داداش و بابام خونه نباشن جو خونمون خیلی خوب و ارومه

خیلی خسته شدم ..نمیدونیم چیکار کنیم

ول کن طلسم و دعا و جادو و ... رو انقدر خرافاتی نباشید ببینید علت و منشا اصلی این دعواها چیهبرادرت مش ...

بخدا منم بین این دوتا موندم

اخه بابام و داداشم جفتشون روانین و حالتهاشون عوض میشه..داداشم الکیسمه... بابام هیچی

ولی خب کسی رو هم نداریم کمک کنن..میری دادگاه نامه میدن تیمارستان..خب این از بس حیوونه و کینه ای و بخاد در بیاد نقشه اش هست مارو بکشه  و سیستم درمان روان کشورمونم که درست نیست

من نمیدونم چیکار کنم 

بخدا منم بین این دوتا موندماخه بابام و داداشم جفتشون روانین و حالتهاشون عوض میشه..داداشم الکیسمه... ...

پس داداشت بیماره...

الهی بمیرم عزیزم حق داری ناراحت و پریشون باشی💔

تنها راه اینه اصلا دمخور این ادم نشی سعی کن هرچی گفت توجه نکنی که نزنه به سرش شماها رو اذیت کنه

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بخدا منم بین این دوتا موندماخه بابام و داداشم جفتشون روانین و حالتهاشون عوض میشه..داداشم الکیسمه... ...

الکل داغون میکنه روح‌ و روانو..

جسمو و ...

پس داداشت بیماره...الهی بمیرم عزیزم حق داری ناراحت و پریشون باشی💔تنها راه اینه اصلا دمخور این ادم ن ...

دیروز بابام رفته بود حکم گرفته بود و خودش گم و ... شده

مامورا اومدن بردنش

تا عصر بیمارستان روان بودیم

مجبور شدیم بگیم‌این خوبه

شاید بگین چرا نذاشتین

ولی هیج کس نمیدونه که این بشر چقدر کینه داره

چقدر هیولاست

و چند ماه بعد که می اومد احتمال قتلمونم داشت

و امروزم باز میگفت دوست دارم با اسحله بکشمتون و بعد خودمو و این‌جمله رو چندین بار گفته

خب اون اخبار حوادثی که میخونیم‌منشاش همین ادمایی مث داداش منن💔

میگن فلان میکنیم و اخر سر پول میگیرن و تماممن خودم تنها چیزی که توو ذهنمه فقط تنها راه رهاییم خودکشی ...

صبحا از خواب پامیشی قبل از اینکه با کسی حرف بزنی چهارقل و حمد را یکبار آیه الکرسی را پنج بار بخوان 

نماز اول وقت 

حین غسل توحید بخوان

صدقه بدید 

سعی کن همیشه با وضو باشید 

لباس نجس را سریع بشورید

آشغال و نجاست مثل پوشک را سریع از خانه بندازید بیرون