2777
2789
عنوان

ط ل س م

240 بازدید | 34 پست

دوستان یه سوال

من بین عقل و خرافات موندم!

دعانویسا میگن که خونمون پر از اجنه هست

و میره کالبد داداش و بابام

اخه مگه میشه؟

موقع درگیری چهره شون عوض میشه..

دوتاشون گفتن داداشم روحشو به شیطان فروخته

دارم دیوونه میشم

خونمون بی برکته

دعواهای وحشتناک داریم که من هر سری حس میکنم در حد کشتار میشه...

نمیتونیم ازدواج کنیم

نمیدونم چی درسته😔😔💔

چندین ساله همینه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الکلی هستموادشو نمیدونماصلن بین خرافات و عقل موندمبابامو چی بگممم اون که مطمئنم چیزی مصرف ندارهدعوای ...

طلسمو اینارو نمیدونم ولی همین الکلو امثالهم خیلی تاثیر داره 

یا یکی از بیرون شمارو ببینه معلومه دلش نمیخواد پاشو توی خونه  ای که ارامش نیست بذاره

بعد ازون خونه که بی برکت بشه اخلاقا عوض میشه هرچقدرم‌خانواده خوش اخلاق باشه بدنشون بهم میریزه نمیوتنن منطقی رفتار کنن که احتمالا پدرتم بحاطر همین بدرفتاری میکنه 

الکلی هستموادشو نمیدونماصلن بین خرافات و عقل موندمبابامو چی بگممم اون که مطمئنم چیزی مصرف ندارهدعوای ...

کاراتون از پیش نمیره؟ دست ب هرچی میزنید نمیشه درسته

مام همینیم یه جور عجیبیییی اولاش اعتقادی نداشتم ولی کم کم دارم مطمئن میشم

اخه بزای همع ی خانواده باید اینجور باشه؟؟ 

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

یعدفعه یه خانمی میگفت برای که دعوا و انرژی منفی از خونتون دور بشه سنگ‌قلیاب از عطاری بخر یه تیکه یا اگه ریزه یه قاشقش را نزدیک غروب روزهای زوج بریز داخل سرکه و بزارید روی اجاق .سوره ی جن .یس .وچهار قل .ایه الکرسی را بخونید و فوت کنید .میگفتند بوی بدی میده ولی داخل خونه بزارید بجوشه .بعد از اون چهار گوشه ی خونتون بریزید و همچنین در ورودی خونه داخل خونه وایسید و بریزید بیرون ..

انشاالله که رفع بشه .

طلسمو اینارو نمیدونم ولی همین الکلو امثالهم خیلی تاثیر داره یا یکی از بیرون شمارو ببینه معلومه دلش ن ...

نمیدونم واقعن چیکار کنیم.... خیلی زندگیه مزخرفیه

نمیتونم از خونمون برم‌و انتقالی بگیرم..کنکور دادم‌قبول نشدم... این دوتام نه میمیرن نه ادم میشن

میگن فلان میکنیم و اخر سر پول میگیرن و تماممن خودم تنها چیزی که توو ذهنمه فقط تنها راه رهاییم خودکشی ...

عزیزم خودکشی تو اوضاع رو خیلی بدتر میکنه شک نکن

اونا تا الان به اندازه ی کافی کشیدن فک میکنی اینم میتونن تحمل کنن؟ 

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم...