2777
2789
عنوان

فکر میکنم شوهرم دیگه دوستم نداره

150 بازدید | 18 پست

پنج سال از ازدواجم میگذره 

سه ساله عروسی کردم 

توی دوران عقد جونش برام میداد 

حتی بین خانواده ها سر مسایل مالی دعوای بدی شد

من تصمیم گرفتم جدا بشیم  ولی خیلی تلاش کرد تا بهم رسیدیم

الان پسرم یک سالشه از وقتی به دنیا اومده شوهرم کاملا عوض شده 

میره سر کار از اونجا با دوستاش گیم نت 

میاد خونه سریال و گوشی 

وقتی هم باهاش حرف میزنم اصلا نمیشنوه 

بهش میگم امشب زودتر بیا بچه رو پارک ببریم ولی بازم دیر میاد میگه تو حساسی دیر تر هم میشه بریم 

میگه با ابجیت یا مامانت برو بیرون خب

حس میکنم اصلا منو ادم حساب نمیکنه فقط ببخشید برا اخر شباش میخواد 

خیلی نسبت بهش سرد شدم

حالم خیلی بده 

شماها ام شوهراتون همینجوریه؟ 

ینی من خیلی حساسم؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شاید تو کارش مشکلی براش پیش آمده بشین باهاش آروم حرف بزن دردودلاشو گوش بده خدایی نکرده دست بزن ...

دست بزن نداره 

هیچ مشکلی هم تو کارش نیس کلا ادم توداری نیس که هرچی باشه حالش بد باشه میگه ولی منو اصلا نمیشنوه

میگه دوستت دارم من همینجوری بودم تو حساس شدی میپیچونه

من ‌شوهرمم هر از گاهی اینجوری میشا اونم آدم تو داری نیس همه چیو میگه ولی بعضی وقتا حس میکنم اعصابش یجوری خورد شده ک حوصله حرف زدن نداره عصبیش میکنم حرف دلشو میزنه میفهمم بله آقا از کجا پره

عصبی بشه فحاشی میکنه فقط باید باهاش موافق باشم

عزیز بد عادتش کردی فحاشی کنه یه بار دوبار کوتاه نیا شوهرم اینجوری بود بخدا نصیحت بد نمی کنم من میترسیدم صدامو میبریدم ولی طاقتم تموم شد کوتاه نمیومدم الان دعوا بشه یکم کوتاه میاد جلو مرد جماعت کم بیاری ب چشم یه مکش ترسد میبینه تورو