2777
2789
عنوان

سیسمونی

102 بازدید | 11 پست

من فکر میکنم سیسمونی رو باید خود زن و مرد بخرن 

خیلی بی دست و پایی و بی عرضگیه ک منتظر باشم خانوادم بخرن نظرم اینه ها به درست و غلطیش کاری ندارم ولی طبعم قبول نمیکنه خانوادم بخرن 

الان ۵ ماهمه اگ از الان بخرم دیگه خانوادم ببین همه چی خریدم خیلی خوب میشه ولی مطمئنم مثل بدبختا انقدر نمیخرم ک ماه ۸ ام خانوادم میان همه چی میخرن

چکار کنم ؟ همسرمم همکاری نمیکنه 

خود خاک برسرمم شاغلی چیزی نشدم 

لعنت ب این زندگی ک هیجوره باب میلم نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای چی به اونایی ک خانوادشون خریدن میگی بی عرضه؟؟ چرا فکر میکنید خودت عقل کل هستی و با عرضه ... خانواده ها با عشق برای نوه شون سیسمونی میخرن .. خانواده من با کلی عشق و شور شوق برای دخترم سیسمونی خریدن وقتیم میگفتم خودمون می‌خریم ناراحت میشدن .... شما اول حرف زدن و یاد بگیر بعد مادر شو... در ضمن اصلا من اعلان هامو باز نمیکنم حالا هرچی دلت میخواد پیام بده با عرضه خانووووم

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

برای چی به اونایی ک خانوادشون خریدن میگی بی عرضه؟؟ چرا فکر میکنید خودت عقل کل هستی و با عرضه ... خان ...

بیمار سمی اولش نوشتم نظرمه نظر شخصی به درست و غلیطیش هم کاری ندارم یعنی امثال تو نیان حرف مفت بزنن