2777
2789
عنوان

سیسمونی

100 بازدید | 11 پست

من فکر میکنم سیسمونی رو باید خود زن و مرد بخرن 

خیلی بی دست و پایی و بی عرضگیه ک منتظر باشم خانوادم بخرن نظرم اینه ها به درست و غلطیش کاری ندارم ولی طبعم قبول نمیکنه خانوادم بخرن 

الان ۵ ماهمه اگ از الان بخرم دیگه خانوادم ببین همه چی خریدم خیلی خوب میشه ولی مطمئنم مثل بدبختا انقدر نمیخرم ک ماه ۸ ام خانوادم میان همه چی میخرن

چکار کنم ؟ همسرمم همکاری نمیکنه 

خود خاک برسرمم شاغلی چیزی نشدم 

لعنت ب این زندگی ک هیجوره باب میلم نیست 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای چی به اونایی ک خانوادشون خریدن میگی بی عرضه؟؟ چرا فکر میکنید خودت عقل کل هستی و با عرضه ... خانواده ها با عشق برای نوه شون سیسمونی میخرن .. خانواده من با کلی عشق و شور شوق برای دخترم سیسمونی خریدن وقتیم میگفتم خودمون می‌خریم ناراحت میشدن .... شما اول حرف زدن و یاد بگیر بعد مادر شو... در ضمن اصلا من اعلان هامو باز نمیکنم حالا هرچی دلت میخواد پیام بده با عرضه خانووووم

کاربری دست دو نفر هست ....خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

برای چی به اونایی ک خانوادشون خریدن میگی بی عرضه؟؟ چرا فکر میکنید خودت عقل کل هستی و با عرضه ... خان ...

بیمار سمی اولش نوشتم نظرمه نظر شخصی به درست و غلیطیش هم کاری ندارم یعنی امثال تو نیان حرف مفت بزنن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای عزیزمیه سیسمونیه دیگهضروری هارو با شوهرت هرجور شده بخرچیزای دیگه هم اگه آخراش خریدن برات خریدن ن ...

خانوادم می‌خرن سنگ تمومم میذارن ولی دوسندارم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40