2777
2789
عنوان

سیسمونی

102 بازدید | 11 پست

من فکر میکنم سیسمونی رو باید خود زن و مرد بخرن 

خیلی بی دست و پایی و بی عرضگیه ک منتظر باشم خانوادم بخرن نظرم اینه ها به درست و غلطیش کاری ندارم ولی طبعم قبول نمیکنه خانوادم بخرن 

الان ۵ ماهمه اگ از الان بخرم دیگه خانوادم ببین همه چی خریدم خیلی خوب میشه ولی مطمئنم مثل بدبختا انقدر نمیخرم ک ماه ۸ ام خانوادم میان همه چی میخرن

چکار کنم ؟ همسرمم همکاری نمیکنه 

خود خاک برسرمم شاغلی چیزی نشدم 

لعنت ب این زندگی ک هیجوره باب میلم نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای چی به اونایی ک خانوادشون خریدن میگی بی عرضه؟؟ چرا فکر میکنید خودت عقل کل هستی و با عرضه ... خانواده ها با عشق برای نوه شون سیسمونی میخرن .. خانواده من با کلی عشق و شور شوق برای دخترم سیسمونی خریدن وقتیم میگفتم خودمون می‌خریم ناراحت میشدن .... شما اول حرف زدن و یاد بگیر بعد مادر شو... در ضمن اصلا من اعلان هامو باز نمیکنم حالا هرچی دلت میخواد پیام بده با عرضه خانووووم

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

برای چی به اونایی ک خانوادشون خریدن میگی بی عرضه؟؟ چرا فکر میکنید خودت عقل کل هستی و با عرضه ... خان ...

بیمار سمی اولش نوشتم نظرمه نظر شخصی به درست و غلیطیش هم کاری ندارم یعنی امثال تو نیان حرف مفت بزنن

مادر منم دخترم هشت ماهش هست همه خودم گرفتم خیلی گفتن اجازه ندادم اگه پدر رو مادر داشته باشن سر بلندی خودشون حساب میشه  دخترم اگه خودت توان خرید سبسمونی داری بخر دخترم مگه بده خدا خیرت بده

2827
2791
2779
2792