کیدرامر_عاشق_کره مدیر عضویت: 1403/11/17 تعداد پست: 528 عنوان چرا مردا به هر رژی میگن ماتیک😐🤨 | مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 50 پست به لیپ گلاس میگن ماتیک به خط لب میگن ماتیک به رژ مایع میگن ماتیک به تینت میگن ماتیک به بالم لبم میگن ماتیک😑 🚫با احترام درخواست دوستی برای پسران و آقایون پذیرفته نمیشود🚫 1404/05/12 | 14:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیدرامر_عاشق_کره مدیر استارتر عضویت: 1403/11/17 تعداد پست: 528 از اونجا که ما به انواع آچار فرانسه وشلاقی و کلاغی و....میگیم آچار من اسماشون بلدم 🚫با احترام درخواست دوستی برای پسران و آقایون پذیرفته نمیشود🚫
کیدرامر_عاشق_کره مدیر استارتر عضویت: 1403/11/17 تعداد پست: 528 اون قدیمی ها آره ولی نسل جدید اکثرا دیدم بلد بودن من ندیدم به خاطر فضای مجازی چون زیاده یاد گرفتن وگرنه استفاده نمیکنن 🚫با احترام درخواست دوستی برای پسران و آقایون پذیرفته نمیشود🚫
thegood_thebad عضویت: 1404/03/09 تعداد پست: 1069 داداش همشون ماتیک نیستن😐اسماشون گفتم بله متوجه منظور شما شدم ، منم گفتم همه اش یکیه دیگه . یه کار میکنهباهاش گندم درو نمیکنن کهباهاش قرمز میکنن به شما نخندیدمابه جمله آخر خودم خندیدمجسارت نباشه تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام ♫ کنار تو
کیدرامر_عاشق_کره مدیر استارتر عضویت: 1403/11/17 تعداد پست: 528 بله متوجه منظور شما شدم ، منم گفتم همه اش یکیه دیگه . یه کار میکنهباهاش گندم درو نمیکنن کهباهاش قرمز ... یه کار نمیکنن فرق دارن 🚫با احترام درخواست دوستی برای پسران و آقایون پذیرفته نمیشود🚫
شاهدخت92 عضویت: 1404/05/12 تعداد پست: 179 شوهر من به همش میگه لوازم آرایشیفرمژه خریده بودم بهش گفتم اسمش میدونی گفت لوازم آرایشی😂گفتم نه اسم اصلیش گفت ازینایی که به مژه میزنن فر میشهولی مثلا اسم رژلب و رژگونه و ... رو میدونه ولی همشون رو میگه لوازم آرایشی فقط 2 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 من یه دختر شیرازیم 🎀
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 8838 دقیقا منمبرق لب و رژ مایع وو...... همه میگم رژ 😅 زدیم رو دست آقایون معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
کیدرامر_عاشق_کره مدیر استارتر عضویت: 1403/11/17 تعداد پست: 528 شوهر من به همش میگه لوازم آرایشیفرمژه خریده بودم بهش گفتم اسمش میدونی گفت لوازم آرایشی😂گفتم نه اسم ... بقیه هم همینن ولی به اینایی که گفتم میگن ماتیک به رژگونه هم فک کنم بگن ماتیک 🚫با احترام درخواست دوستی برای پسران و آقایون پذیرفته نمیشود🚫
ازیتاا عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 2635 😅 زدیم رو دست آقایون وای آرهمن رفتم لوازم آرایشی بخرم میگفتم از این ها میخوام کباهاش کرم میزننخانم گفت اون سمت برو هست همسرم گفت حداقل قبل خرید اسم هاشون یاد بگیر
thegood_thebad عضویت: 1404/03/09 تعداد پست: 1069 یه کار نمیکنن فرق دارن عه!چه جالبهرچند نظرات متفاوته تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام ♫ کنار تو
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 8838 وای آرهمن رفتم لوازم آرایشی بخرم میگفتم از این ها میخوام کباهاش کرم میزننخانم گفت اون سمت برو هست ... 🤣🤣🤣 معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
کیدرامر_عاشق_کره مدیر استارتر عضویت: 1403/11/17 تعداد پست: 528 عه!چه جالبهرچند نظرات متفاوته ببین خط لب برای دور لبه لیب گلایسو روی رژ میزنن درخشش بیشتر بشه رژ مایعم رژه مایعس تینتم همونه ولی کم رنگ تر و قشنگ تر روی لب بالم لب هم برای خشگی لبه 🚫با احترام درخواست دوستی برای پسران و آقایون پذیرفته نمیشود🚫
thegood_thebad عضویت: 1404/03/09 تعداد پست: 1069 ببین خط لب برای دور لبه لیب گلایسو روی رژ میزنن درخشش بیشتر بشه رژ مایعم رژه مایعس تینتم همونه ولی ک ... خب اون مایع چه فرقی داره با اون که میپیچونی میاد بیرون و جامده؟😂یا اون که میگی تنیت خب چرا همون ماتیک پیچوندنیا که کمرنگ تره نمیزنید؟مگه هزارتا رنگ نداره؟ تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام ♫ کنار تو
کیدرامر_عاشق_کره مدیر استارتر عضویت: 1403/11/17 تعداد پست: 528 خب اون مایع چه فرقی داره با اون که میپیچونی میاد بیرون و جامده؟😂یا اون که میگی تنیت خب چرا همون مات ... خب جنسش فرق داره 🚫با احترام درخواست دوستی برای پسران و آقایون پذیرفته نمیشود🚫
thegood_thebad عضویت: 1404/03/09 تعداد پست: 1069 خب جنسش فرق داره بله اونو ک متوجه شدمدر حقیقت کارکردشون یکسانهفقط اسم هاشون فرق دارنمایع قرمز کننده و جامد قرمز کننده😅😅😅پس ما زیادم بی ربط نمیگفتیم همه رو باهم ماتیک علیه السلامماتیک دور لبماتیک جامدماتیکه مخصوص روی ماتیک جهت درخششو ..... همینطور ☻😅 تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام ♫ کنار تو
کیدرامر_عاشق_کره مدیر استارتر عضویت: 1403/11/17 تعداد پست: 528 بله اونو ک متوجه شدمدر حقیقت کارکردشون یکسانهفقط اسم هاشون فرق دارنمایع قرمز کننده و جامد قرمز کننده ... من هر چی بگم یه چی بی ربط میگن تو بگو ماتیک اوکی😂 🚫با احترام درخواست دوستی برای پسران و آقایون پذیرفته نمیشود🚫