همه دوستام باباهاشون پول میدن میرن دانشگاه آزاد بعد به من میگن تو نمیری 😔
چه غلطی کنم ؟؟
عرضه و اعتماد به نفس کار کردن هم ندارم
اصلا چیکار کنم میشه راهنمایی کنید؟🙏
بخاطر اخلاقیات خانواده گلم استرسی شدم 😭 بزرگترین ضربه هارو آدم از خود خانواده اش میخوره کاش خدا به اونایی که خوش اخلاق و مهربونن بچه بده 😪 خدایا من ازدواج رو دوست دارم اما منو نازا کن چون انقدری باهام بد برخورد شده که دلم نمیخواد بچه داشته باشم 💔
الان تو میبینی حال من بده میای نمک میپاشی توهین میکنی این واقعا بیشعوری هست حرفی برای گفتن نداری میتونی لال بشی
اینهمه آدم کنکور قبول نمیشن دلیل نمیشه که مثل تو بی عقل هستن
آدم کنکور قبول نشه اما عقل و شعور داشته باشه وقتی یکی ناراحته زر اضافی نزنه
بخاطر اخلاقیات خانواده گلم استرسی شدم 😭 بزرگترین ضربه هارو آدم از خود خانواده اش میخوره کاش خدا به اونایی که خوش اخلاق و مهربونن بچه بده 😪 خدایا من ازدواج رو دوست دارم اما منو نازا کن چون انقدری باهام بد برخورد شده که دلم نمیخواد بچه داشته باشم 💔
دیگه وقتی پدرت پول نداره یا لطف کن برو سرکار یا لطف کن ب مغزت فشار بیاری...دیگه فشار رو خانوادت هست همینجوری یکم درک داشته باش شرایط رو سخت نکن برا اونا
دیگه وقتی پدرت پول نداره یا لطف کن برو سرکار یا لطف کن ب مغزت فشار بیاری...دیگه فشار رو خانوادت هست ...
چرا اینجوری حرف میزنی ؟؟ دعوا داری؟؟؟
تو از کجا اخلاقیات خانواده منو میدونی؟؟؟ اصلا از کجا میدونی اجازه میدن برم سرکار یا نه ؟؟؟