2777
2789
عنوان

من الان چه گوهی باید بخورم 😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 20 پست
بخدا به درس علاقه دارم منم دوست دارم لیسانس بگیرم اما واقعا توانایی شو ندارم به چند تا شغل علاقه مند ...

اعتکاد به نفس شروع کنی خودش میاد

شروع کن اولش سخته حقوقو بگیری خوب میشی

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو با عقلی کنکور در نمیای😂👋

چه ربطی داشت؟؟؟

الان تو میبینی حال من بده میای نمک میپاشی توهین میکنی  این واقعا بیشعوری هست  حرفی برای گفتن نداری میتونی  لال بشی 

اینهمه آدم کنکور قبول نمیشن دلیل نمیشه که مثل تو بی عقل هستن 

آدم کنکور قبول نشه اما عقل و شعور داشته باشه وقتی یکی ناراحته زر اضافی نزنه  

بخاطر اخلاقیات خانواده گلم استرسی شدم 😭 بزرگترین ضربه هارو آدم از خود خانواده اش میخوره کاش خدا به اونایی که خوش اخلاق و مهربونن بچه بده 😪 خدایا من ازدواج رو دوست دارم اما منو نازا کن چون انقدری باهام بد برخورد شده که دلم نمیخواد بچه داشته باشم 💔

دیگه وقتی پدرت پول نداره یا لطف کن برو سرکار یا لطف کن ب مغزت فشار بیاری...دیگه فشار رو خانوادت هست ...

چرا اینجوری  حرف میزنی ؟؟ دعوا داری؟؟؟ 

تو از کجا اخلاقیات خانواده منو میدونی؟؟؟  اصلا از کجا میدونی  اجازه میدن برم سرکار یا نه ؟؟؟ 

بخاطر اخلاقیات خانواده گلم استرسی شدم 😭 بزرگترین ضربه هارو آدم از خود خانواده اش میخوره کاش خدا به اونایی که خوش اخلاق و مهربونن بچه بده 😪 خدایا من ازدواج رو دوست دارم اما منو نازا کن چون انقدری باهام بد برخورد شده که دلم نمیخواد بچه داشته باشم 💔