2777
2789
اخه بوی سیر میگیره ،خورشت بامیه سیر نداره

بوی سیر نمیگره 

امتحانش کن عاشقش میشی

اون سیرو که نمیریزه توش

البته من یکمی هم میریزم خیلی عالی میشه.

اینو یه آشپزی ماهر جنوبی به من گفت

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقعی که داری پیاز داغ میکنی و گوشت رو تفت میدی عدس هم بریز یه تفتی بخوره آب پز که خوشمزه نمیشه

مگه عدس رو با پیاز داغ و گوشت چرخکرده تفت میدی؟

پیاز داغ و گوشت چرخکرده سرخ شده برای تزیین روی عدس پلوعه دیگه 

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

من میزارم میپزه عدس بعد برنج هم میزارم بجوشه قاطی برنج می‌کنم عدس کته میزارم

بدون  پیازو و گوشت چرخ کرده؟خوشمزه میشه؟

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

مگه عدس رو با پیاز داغ و گوشت چرخکرده تفت میدی؟پیاز داغ و گوشت چرخکرده سرخ شده برای تزیین روی عدس پل ...

عزیزم من اونروز قرمه سبزی پختم با این که کلی روغن ریختم هم سبزی هم موقع پیاز تفت دادن ولی آخر خیلی کم پس داد چرا 

مگه عدس رو با پیاز داغ و گوشت چرخکرده تفت میدی؟پیاز داغ و گوشت چرخکرده سرخ شده برای تزیین روی عدس پل ...

بله ما تفت میدیم میریزیم لابه لا برنج دم بکشه.

من اولین باره میشنوم عدس با چرخکرده تفت میدن

شما یا سنت کمه یا مهارتت 

عدس پلو هم گوشت میخاد هم پیاز داغ هم برنج هم عدس بزن تو گوگل متوجه میشی

من گفتم عدس رو تفت بدید که وا نره .حالا تفت دادن به گوش شما نخوره ......

شما یا سنت کمه یا مهارتت عدس پلو هم گوشت میخاد هم پیاز داغ هم برنج هم عدس بزن تو گوگل متوجه میشیمن گ ...

نه  مدل پخت ها فرق داره چ ربطی ب مهارت سن کم بودن داره کل فک فامیل آشپزی تو اینستا دیدم مگه ما گوشت چرخکرده نمیزنیم ما جدا پیاز داغ چرخکرده و کشمش می‌کنیم میریزم رو برنج موقع خوردن انگار من گفتم پیاز داغ و گوشت نمیخواد اول ی چندبار بخون اصل مطلب بگیر  

نه مدل پخت ها فرق داره چ ربطی ب مهارت سن کم بودن داره کل فک فامیل آشپزی تو اینستا دیدم مگه ما گوشت ...

شما بد گرفتی کلا با تعجب و علامت سوال جواب میدی.