2777
2789
عنوان

میخوام بچه مو از پوشک بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 21 پست
خواهر منم بچش دستشویی نمی‌رفت خیلی اذیت میکرد گریه اینا ... منم همش تو فکرم چکارکنم که در آینده این ...

ی جا خوندم ک بچه باید یکی دوبار دستشویی کردن مامان یا باباشو ببینه هم یاد بگیره هم نترسه ( هم جنس خودش) 

من بچه م ۲ سال و نیمهمیبرمش دسشویی میگم جیش کن هاج و واج منو نگاه میکنه که یعنی چی جیش کن 😑😑😑

یه خانم دکتر اطفال تو اینستا فالوش دارم دکتر ظریفی میگفت مادرها میرن دستشویی در رو میبندن بچه نمیدونه اونجا چی میکنید گفت تو فرهنگ‌ایران تابو هست وگرنه هیچ اشکال نداره بذارید بچه یکی دو بار ببینه بفهمه منظور از جیش کردن چیه. خب شما میگی جیش کن اون بچه اصلا ندیده نمیدونه چی باید بکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عجله داری بذار حداقل دو سال و نیم بشه بعد شروع کن. بعدش پوشک شورای پاش کن بگو این شورته و دیگه پ ...

تو این دو ساعت دستشویی نمیکنه تازه بعد دوساعت هم ک میبرمش ممکنه دستشویی نکنه.. والا دوست داشتم دیر تر بگیرمش ولی تو قسط غرق شدیم

ی جا خوندم ک بچه باید یکی دوبار دستشویی کردن مامان یا باباشو ببینه هم یاد بگیره هم نترسه ( هم جنس خو ...

دقیقا یه دکتر اطفال همینو میگفت میگفت اینا تابو هست تو ایران ولی بچه دید جنسی نداره بذارید یکی دو بار ببینه بفهمه چی باید بکنه

من بچه م ۲ سال و نیمهمیبرمش دسشویی میگم جیش کن هاج و واج منو نگاه میکنه که یعنی چی جیش کن 😑😑😑

یه خانم‌دکتر اطفال میگفت تا بچه ندونه جیش و پی پی چیه تا یکی دو بار ندیده باشه شما رفتید دستشویی شروع نکنید از پوشک گرفتن رو

پوشک شورتی بگیر که حس شورت داشته باشه فکر نکنه پوشکه که میتونه توش جیش کنه بعد بهش تاکید کن خبر کنه و توش جیش نکنه البته اگه کرد دعواش نکن با ملایمت بگو دفعه بعد خبر بده کلا طول میکشه تا یاد بگیره.یا میتونی شورت آموزشی بگیری ولی شورت آموزشی رو باید مرتب بشوری دیگه ولی پوشک شورتی رو میندازی دور بچه هم فکر میکنه شورته نه پوشک. بهش هم‌بگو تو بزرگ‌شدی دیدی دیگه پوشک نمیکنم اگه خبر کنی

یه خانم دکتر اطفال تو اینستا فالوش دارم دکتر ظریفی میگفت مادرها میرن دستشویی در رو میبندن بچه نمیدون ...

این بچه دوممه تجربه شو دارم

اما این اصلا نمیدونه جیش کردن یعنی چی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻