من مدت زیادی اینجا عضوم این کاربری دوممه . مدت زیادیه به خودکشی فکر میکنم مشکلاتم هیچ جوره حل نمیشه هیچ کسی رو ندارم مشکل برای ظاهرم پیش اومده هیچ طوری قابل هضم نیست. اینقد دلم شکسته به خاطر این مسئله که دوست دارم همه کسایی که دلمو به این خاطر شکستن بمیرن که از نزدیکامم هستن . آخه من بی آینده که هیچ حمایتی از کسی ندارم توی این دنیا به کی پناه ببرم از بس چله گرفتم و شبا بغض خوابیدم خسته شدم هیچی آرومم نمیکنه .میخوام خودمو بکشم که از تنهایی و بی کسی دربیام دوست دارم خدا رو ببینم همه بدبختیا و حرفایی که منو خرد کرد بهش بگم بهش بگم بنده هات خیلی نامردن. خیلی ثبر کردم که یه تصمیمی بگیرم که یعدش پشیمون نشم ولی هر چی میگذره بیشتر از زنده بودنم پشیمانم . اینهمه آدم بیخود و بی جهت سر مشکلات کوچیک خودشون رو میکشن چرا من با این مشکل بزرگ باید تو ی این دنیا بمونم و زجر بکشم .بچه ها توی دعاهاتون برای کسایی مثل من که از سر ناچاری خودکشی میکنن دعا کنید
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
😐😐😐😐دوست قشنگم سلام . خودکشی اخریت راه هست و بدترین راه و برلی افراد حقیر هست و قطعا بعدش خدارو نمیبینی چون از کارهای منفور نزد خداس. فقط ازتو بدون من یه خانومی میشناسم که بسیار بدبخت یعنی تا حادا ادم نگون بخت مثل اون ندیدم انا یه روز بهم گفت وقتی میبینم دیگران با دبدن من خدا رو شکر میکنن و یاد خدا میکنن و از داشته های خودشون هرچند کم لذت میبرند ببا خودم نیگم خداروسکر که باعس نزدیکی بین خدا و بنده هاشم .منم خدوم هنیشه به ایمان قوی که داره حسرت میخورم
خدایا دلیل این همه خوشبختی که بهم دادی نمیدونم ... میدونی که لحظه ای از یادت غافل نیستم.خیلی دوست دارم و ممنونت هستم که تا این لحظه هرچی ازت خواستم بی دریغ و به سرعت بهم دادی .این دل شاد و خوشبختی رو هیچ وقت ازم نگیر و به همه دوستانم هم عطا بفرما😍😍😍الهی امین
میگن اگه برای هیشکی فاتحه نمیخونین،برای کسی ک خودکشی کرده حتماااا بخونین. چون شرایطش اینقد بده ک هر لحظه محتاج دعاس..
شما ک ب خدا اعتقاد داری چرا این کارو میخای بکنی..
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
سرچ کن تو نت .... از زشت ترین زن دنیا که یه سندروم داره و هیچ گوشتی رو تنش نمیمونه زشت تر و بدتری؟! اون چطور خودشو نباخته و حتی سمینار برگذار میکنه اما تو خودتو ضعیف فرض میکنی خود کشی میخوای کنی؟!!!!
فدات شم. ب خاطر بی شعوری یکی دیگه میخای خودتو بکشی؟؟