2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 54 پست
فدات شم. ب خاطر بی شعوری یکی دیگه میخای خودتو بکشی؟؟

چرا خدا یه کم از قدرتش رو به همچین آدمی نشون نمیده که حد اقل دل من آروم بشه 

ارباب شدی که رو به هر کس نزنم  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین خدا ی قانونی داره.

قشنگگگگگ ب سری از آدما فرصت میده.ولی یهو کله پاشون میکنه... خدا شاید از حق خودش بگذره ولی از حق الناس ابدا..

زمان بندی خدا حرف نداره...

شمام ب جای اینکه خودتو اذیت کنی، دعا کن برادرت و اطرافیانت آدم بشن...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
معلول که نه ولی توی راه رفتن یه مقدار لنگ میزنم یه مشکل دیگه هم هست

من کسی و میشناسم ک همین مشکل شمارو داشت الان شوهرش مثل پروانه دورش میچرخه عاااااشقشه از این مردا هم پیدا میشن عزیزم ک تورو به خطر خودت بخوان نه وضعیت ظاهریت

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤
من کسی و میشناسم ک همین مشکل شمارو داشت الان شوهرش مثل پروانه دورش میچرخه عاااااشقشه از این مردا هم ...

آخه من قبلش هیچ مشکلی نداشتم . یه دفعه برام اتفاق افتاد من هنوز 25 سالمه

ارباب شدی که رو به هر کس نزنم  
آخه من قبلش هیچ مشکلی نداشتم . یه دفعه برام اتفاق افتاد من هنوز 25 سالمه

نمیتونی زمان و برگردونی به عقب که پس خودت و اذیت نکن اعتماد به نفستو ببر بالا نگاه همه آدما مثل هم نیست همشون مثل برادرت کوته فکر نیستن عزیزم

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤
قوی تر از آدمی که خودکشی میکنه وجود نداره اونیکه مشکل بزرگ داره و این کارو نمیکنه از ترسشه

شمسا؟خودکشی کردن کار ادمای ترسوئه کساییکه جرات ندارن بمونن و با مشکلشون مقابله کنن

انگار تو مسابقه شرکت نکنی و از اول بگی من قبول دارم بازنده ام

این شجاعت نیست حماقته

اینکه فرصتهارو از خودت بگیری و به دنیا اعلام کنی دنیا من باختم انگار تعلام کنی من مطمئنم هیچ اتفاق خوبی قرار نیست دیگه بیافته...این حماقته

باید اتفاق خوب رو پیش اوووووورد نه اینکه بشینی تا پیش بیاد

دکتری رو میشناسم فلج دکتر شده نابینایی رو میشناسم نابینا وکیل شده و اتفاقا ازدواجای خوبی هم داشتن

ولی موضوع اینه بجای اینکه اعلام کنن دنیا من باختم گفتن دنیا فکر نکنی بدون چشم نمیشه خوشبخت شد من میشم بشین و تماشا کن.سعی کردم تلاش کردن و اونها شجاعن.کسی که مبارزه نمیکنه ترسوئه

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن

مطمئن باش تقاص دل شکسته رو خدا حتما میگیره

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز