2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 54 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم به خودکشی فکر نکن این ک نشد راه حل!

چیکار به بقیه داری برو کلاس برا خودت سرگرمی درست کن بذار هر کی هرچی میخواد بگه برات مهم نباشه میدونم سخته ولی یه مدت ک بی محلی کنی درست میشه حتما یه کلاس ورزشی برو...مطمین باش خدا معجزشو بهت نشون میده و کسی که لیاقت تورو داشته باشه سر راهت قرار میده به مهربونی خدا شک نکن گلم

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤
واای این‌چه حرفیه بخدا توکل کن ان شا الله مشکلت حل میشه

همه اعتقادام ضعیف شدن از بس کمک خواستم و نشد . آرزوم اینه که خوب بشم تا کسایی که دلمو شکستن دهنشون بسته بشه این برای خدا کار سختیه چرا هیچ کاری نمیکنه برام مگه من ازش چی خواستم 

ارباب شدی که رو به هر کس نزنم  

علف باید به دهن بزی  مزه کنه. مطمین باش  کسی هست که چهره تو دوست داشته باشه  با هر شکلی که از نظرت زشته.  حالا بگو ببینم  مشکل  از کجای صورتته. بینی  چشم  گونه .کجا ؟ پوست ؟  خودکشی دردی رو کم نمیکنه . ماورایی هست که دخالت در امرش گناهی دردناکتر داره. پس فراموش کن خودکشی رو .  راهی پیدا کن که  لذت بخش باشه برای  قدرتت در دوام و ماندن. و موثر بودن. 

تو از رحمت خدا میخوای دل ببری و خودتو بکشی؟؟ گناه کبیره؟!! که حتی نماز و تشییع جنازه کسی ک خودکشی هم کرده نباید رفت و ت چندین هزار سالِ اینجا باید روحت معلق در زمین و آسمون باشه و فرشته‌ها بهت لعنت میفرستن .... خلاصه خودکشی بدبخت ترت میکنه چون این دنیا هر چی باشه گذشتنیه ولی اون دنیا ابدی هست . سعی کن ب خدا و قرآن رجوع کنی همیشه. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز