2777
2789

خیلی سخته خیلی دلم میخواد زودتر کم کنم ولی هرچقدر کم میخورم شیرم کم میشه زیر نظر متخصصم ولی همچنان نگران اینم نکنه در حق بچه کوتاهی بشه😭😭قندو حذف کردم این خیلی تو میزان شیرم تاثیر گذاشته ۶ ماه و نیمشه بین اینکه شیر دل سیر نوش کنه و اینکه با غذای کمکی جبران کنم موندم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه ی من اینه فعلا خوب بخوربچه ت بالای یکسالش بشه انقدر شیر میخوره لاغر میشیمن دادم شلوارمو تنگ کر ...

همه اینجور نیستن. خواهر من با همین حرفا هی اضاف کرد و دیگه به سختی بعد چندسال تونست نصفشو کم کنه

جدی

بخدا من اینجوری بودم

اصلا عجله نکن

مولتی ویتامین و کلسیم بگیر

یه شب درمیون بخور

یه شب مولتی ویتامین یه شب کلسیم

اصلا به خودت سخت نگیر

چیزای خوب و مقوی بخور

شیر

موز

تخم مرغ صبحونه بخور

ارده و چهار شیره بخور

گردو و بادام

تو باید شیر مقوی برای بچه ت تولید کنی

در کنارش سلامت خودت رو حفظ کنی

وقت برای لاغر شدن زیاده

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

الان هفت ماهشه شیرمو میخوره ن اینکه نخوره فقط نگرانم خشک بشه

خشک نمیشه عزیزم  تا وقتی بخوره کم میشه و مفید نیست دیگه . من دوتا بچه باهم شیر دادم موقع ی بارداری دومم بچه اولم شیر میخورد اوایل وزنم زیاد بود ولی بعد رسیدم به ۴۵ . بچت یکم بزرگتر بشه خود به خود لاغر میشی . الان بااین همه استرسی که داری هم خودتو اذیت می‌کنی هم بچت

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

همه اینجور نیستن. خواهر من با همین حرفا هی اضاف کرد و دیگه به سختی بعد چندسال تونست نصفشو کم کنه

مامانمم وقتی من رو شیر میداده لاغر شده بوده

تو عکس تولد یکسالگی م

گونه های مامانم فرو رفته س

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

مامانمم وقتی من رو شیر میداده لاغر شده بودهتو عکس تولد یکسالگی مگونه های مامانم فرو رفته س

پس ژن شما کلا اینه. خواهرای من بالعکس شیرشونم چرب بود ولی دریغ از یک کیلو کاهش وزن