2777
2789
عنوان

استخر

317 بازدید | 31 پست

دوستان من هیکلم اصلا خوب نیست و همیشه برای همین دوست نداشتم برم 

ولی عاشق استخر و شنام چیکار کنم میترسم برم مسخرم کنن 

بنظرتون نرم ؟شاید برم ببینم همشون خوش هیکل باشن🥺💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انقد همه مدل ادمی میاد اونجا که کسی توجه نداره

چاق و لاغر میرن استخر

خانماهم که همشون شکم و پهلو دارن و هیکلا باربی نیس که

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

تو استخر یه درصد خیلی کمی خوشگلن

همه عادین

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

همون بازه ای که بخوام برم تا استخر چی🥺 خیلی بد نگاه میکنن

من چندین سال استخر رفتم هیچوقت دقت نمی‌کردم که بقیه چه شکلین 

نگران نباش کسی بد نگاه نمیکنه

تو هم مثل بقیه زیبایی

مگه چیت از بقیه کمتره گل

همون بازه ای که بخوام برم تا استخر چی🥺 خیلی بد نگاه میکنن

تو نگاه ها رو به خودت نگیر و اعتمادبنفس داشته باش عزیزم

سرتو بالا بگیر و راه برو

جنایت که نکردی

مشکل از بقیه ست که قضاوت میکنن

برو استخر اتفاقا کالری میسوزونی هیکلت قشنگ میشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
نه بابا کی نگات میکنهمن همیشه میرم عمیق سرم پایینه ، نه کسیو میبینم نه کسی منو میبینه :)))برو راحت ب ...

🥺💔الان که شما دونفر گفتید که بدن زیر آب و... یکم بهتر شدم اینشکلی باز خوبه 

آخه من می‌خوام برم اصلا شنا یاد بگیرم خودم گفتم خصوصی برم بخاطر نگاه بقیه روم‌نباشع (بچه های کلاسو میگم)

حالا اصلا نمی‌دونم برم استخر اون تایم مال کنه استخر یا ن نمی‌دونم متوجه میشین منظورم اینکه اون تایم کسی دیگه ای غیر از من و مربی هست یا نه تو استخر

انقد همه مدل ادمی میاد اونجا که کسی توجه ندارهچاق و لاغر میرن استخرخانماهم که همشون شکم و پهلو دارن ...

باز فکر میکنم همشون از من بهترن فقط من بدم💔

من چندین سال استخر رفتم هیچوقت دقت نمی‌کردم که بقیه چه شکلین نگران نباش کسی بد نگاه نمیکنهتو هم مثل ...

منم خودم ادمی نیستم رو بقیه زوم باشم چون خودم خوشم نمیاد برا بقیه هم انجام نمیدم 

ولی خوب اونا هیکل خوب دارن و من نههن