2777
2789
عنوان

استخر

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 31 پست
تو نگاه ها رو به خودت نگیر و اعتمادبنفس داشته باش عزیزمسرتو بالا بگیر و راه بروجنایت که نکردیمشکل از ...

بله عزیزم اون تایم پر آدمه ولی همه سرشون گرمه

من خودم یه مدت شنا آموزش میدادم کلی شاگرد قد و نیمقد و بزرگ و کوچیک داشتم ، اصلا کسی واسش مهم نیست تو چه شکلیی .

برو عزیزم خودتو اذیت نکن

تو نگاه ها رو به خودت نگیر و اعتمادبنفس داشته باش عزیزمسرتو بالا بگیر و راه بروجنایت که نکردیمشکل از ...

راس میگی باشه سعیمو میکنم مرسییی گلیی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز فکر میکنم همشون از من بهترن فقط من بدم💔

خودتو دوست داشته باش عزیزم، به خودت عشق بده و احترام بذار تا بقیه هم نسبت بهت حس خوب بگیرن و احترام بذارن

ادم وقتی خودشو بکوبونه بقیه هم به خودشون اجازه میدن نظر بدن

به کسی ربطی نداره هیکل شما چه شکلیه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
منم خودم ادمی نیستم رو بقیه زوم باشم چون خودم خوشم نمیاد برا بقیه هم انجام نمیدم ولی خوب اونا هیکل خ ...

اصلا ناراحت نباش من میگم تو زیبایی هر جور که باشی

برو‌خوش بگذرون نذار این افکار اذیتت کنه

مهم اینه حال دلت خوب باشه

بعد ها اگه دیدی با اندامت راحت نیستی میتونی با ورزش یا دکتر تغذیه چیزی حلش کنی:)

اصن کسی نگا نمیکنه ک منک خودم اینجوری بودم توجه نکردم به این چیزا تو استخر

خیلی خوبه کسی توجه نکنه منم خودم ادمی نیستم بخوام برم باشگاه یا هرجایی ذو‌کسی زوم کنم

خودتو دوست داشته باش عزیزم، به خودت عشق بده و احترام بذار تا بقیه هم نسبت بهت حس خوب بگیرن و احترام ...

آره قبول دارم واقعا 

برا همین اینجا آمدم بیان کردم نرفتم از دخترای فامیل یا چه میدونم دوستام بپرسم چون می‌دونم بعدا چی فکر خواهند کرد.....

آره قبول دارم واقعا برا همین اینجا آمدم بیان کردم نرفتم از دخترای فامیل یا چه میدونم دوستام بپرسم چو ...

خوب کردی عزیزم، همیشه خودتو بالا بگیر و اعتمادبنفس داشته باش😍❤️

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
اصلا ناراحت نباش من میگم تو زیبایی هر جور که باشیبرو‌خوش بگذرون نذار این افکار اذیتت کنهمهم اینه حال ...

قربون دیدگاهت😍♥️کاش خیلیا دیدگاهتو داشتن یک وقتابی اونقدر بد ادمای چاق قضاوت مبکنن حالم بهم میخوره 

آره حتماا

قربون دیدگاهت😍♥️کاش خیلیا دیدگاهتو داشتن یک وقتابی اونقدر بد ادمای چاق قضاوت مبکنن حالم بهم میخوره ...

عزیزدلی

بوس بهت خیلی آدمای دیگه هم هستن چنین دیدگاهی داشته باشن🫂

حقیقتا درک نمیکنن مثلا بر فرض یکی که تو رژیمه بهش میگن وای چقدر فلانی چاقههه به خودش نمی‌رسه 

در صورتی شاید طرف تازه داره وزن کم می‌کنه و پروسه زمان بریه

ولی همه اینا به کنار 

من هر چقدر فکر میکنم ظاهر دیگران چه تاثیری رو زندگی من داره؟اصلا بر فرض یکی چاق یا لاغر باشه چی به من میرسه؟چرا باید به کسی که هیچ سود و زیانی به من نمی رسونه کاری داشته باشم و چیزی بگم

عزیزدلیبوس بهت خیلی آدمای دیگه هم هستن چنین دیدگاهی داشته باشن🫂حقیقتا درک نمیکنن مثلا بر فرض یکی که ...

آره منم توی رژیمم ولی خوب خیلیا قضاوت میکنن چقدر حرفای بدی زدن یعنی بخوام بگم شاید بگی طرف چقدر بد گفته به اون چه ربطی داره یا خیلی چیز دیگه ولی برای من دیگه عادی شد حرفاشون خیلی حرفای بدی میزدن راجب همه چیز نظر میدادن حتی چاقیمو به شوهر ایندم وصل می‌کردن😔

دقیقا منم برام مهم نیست به ما چه مربوط هست که کی چاقه کی لاغر خودشون انتخاب کردن هر طور دوست دارن زندگی کنن 🫀

والا منم دخترمو نوشتم کلاس شنا

میخواستم باهاش برم به همین دلیل روم نشد 

شکم  پهلو دارم🙁

حالا اونا یه باربی هایی بودن بیا ببین

مربی شناها که هلو

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

والا منم دخترمو نوشتم کلاس شنامیخواستم باهاش برم به همین دلیل روم نشد شکم پهلو دارم🙁حالا اونا یه ب ...

آره منم از همین میترسم خوش هیکلللل 

مربیا که واقعا خوبنن