2777
2789
عنوان

تربیت پسرم

340 بازدید | 42 پست

پسرم کلاس دومه! ب شدت تند خوئه ودرس نخون

و عاشق دلقک بازی

خوشش میاد حلب توجه کنه

دوس داره بقیه بهش بگن بی ادب بهش بخندن

یعنی مخض رضای خدا ی کار درست انحام نمیده

شوهرم تحصیل کرده.همه چی خوبه ! 

نمیدونم این پسر چرا اینحوریه!!

و تو جمع اصلا گوش ب حرفامون نمیده و بهمون حمله مبکنه و داد میزنه

و تحت هیچ شرلیطی این رفتارو تو جمع سه تفره خودمون نداره

تنبیه و تشویقش زیاد کردم فایده نداش!

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

رفتم مدرسه

معلمشم ازش راضی نیس

میگه مشق نمینویسه!! مسخره بازی در میاره!!! و هرموقع دعواش میکنم میخنده ادا در میاره!!

یعنی نمیدونم چکار کنم.در مونده شدم بخدا

روانشناسم بردمش پارسال 

پارسال از امسال بهتر بود هرچی میگذره بدتر میشه و روانشسنام هیچ کاری نکزد 

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

احتمالا از دوستاش چنین رفتارایی رو یاد گرفته بهتره با دوستاش آشنا بشین

شوهرنازنینم👦خانومت👧خیلی شرمنده ی مهربونیاته😶😶اینو بدون هیچکس نمیتونه ما دونفر👫رو از هم جدا کنه جز مرگ😳یه چیز دیگه!!خدا روشکرکه تو شدی شوهرم👦

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

احتمالا از دوستاش چنین رفتارایی رو یاد گرفته بهتره با دوستاش آشنا بشین

مدرسه شون مثل زندانه!!! در و میبندن تا ظهر هیچکس راه نمیدن بجز با اصرار اونم در حد ۵ و ۱۰ دقیقه!!

بعد گروه تلگرامم ندارن

ی کانال زدن و تموم چجوری پیداشون کنم

مدرسه شون مثل زندانه!!! در و میبندن تا ظهر هیچکس راه نمیدن بجز با اصرار اونم در حد ۵ و ۱۰ دقیقه!! ...

موقعی که میرین دنبالش..یا از خودش بپرسین آدرسشونو پیدا کنین با مادرای اونا هم صحبت کنین

شوهرنازنینم👦خانومت👧خیلی شرمنده ی مهربونیاته😶😶اینو بدون هیچکس نمیتونه ما دونفر👫رو از هم جدا کنه جز مرگ😳یه چیز دیگه!!خدا روشکرکه تو شدی شوهرم👦

آره روانشناسش خوب نبوده. اون با این رفتاراش میخواد یادآوری کنه منم هستم چندتا بچه داری عزیزم؟

میدونی قشنگترین حس دنیا چیه؟! تو بیخبر باشی و یکی برات دعا کنه از خدا برات چیزای خوب بخواد .تو ندونی و یکی دوست داشته باشه ___ من عشق رو تجربه نکردم ولی حتما زیباست

یعنی چی مثل زندانه.مگه میشه

برید آموزش و پرورش شکایت کنید

یعنی چی درو میبندن کسی رو راه نمیدن،بعضی از این عوامل آموزش کشورم رد دادن والا

مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟
فقط یه چیزی رو میدونم اونم اینکه اگه بخوای کاری رو نکنه نباید به اون کار توجه نشون بدی انگار نه انگا ...

بخدا ب قران

بی توجهی هم کردم

تو جمع باهاش سعی میکنم حرف بزنم صداش بزنم

داد میزنه نمیاد کنارم

میگه برووووو و...........

یعنی تمام لحظه هایی ک باهاش بیرونم میگم خدایا اینو بکش نفرینش میکنم تو دلم

بریدم

ما تمام سعی مون براش کردیم

فقط شوهرم مقصر میدونم خیلی پشتیبانیش مبکرد!!!!

یعنی چی مثل زندانه.مگه میشه برید آموزش و پرورش شکایت کنید یعنی چی درو میبندن کسی رو راه نمیدن،بعضی ...

باید برم با مدیرش حرف بزنم 

اگه اجازه نده میرم اموزش پرورش

بیشتر رفتارهای پسرتون بخاطر جلب توجه هست..

تو خونه زیاد باهاش بازی کنید.این جمله ها روبهش بگید"من به تو افتخار میکنم..خیلی برامون عزیزی...تو هدیه خدایی...و...."  

توصیه میکنم تو کانال دکتر شهرام اسلامی عضو بشید روانشناس کودک و خانواده و...

خیلی به من کمک کرد منم دوتا پسر دارم اولی کلاس دومه....شرایطتون رو درک میکنم

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
آره روانشناسش خوب نبوده. اون با این رفتاراش میخواد یادآوری کنه منم هستم چندتا بچه داری عزیزم؟

یکی