2777
2789
عنوان

تربیت پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 42 پست

باید تو و شوهرت حرفتون و رفتاراتون و موضع گیریتون یکی باشه تا بچتون ازتون حساب ببره .. نه اینکه یکیتون از یه کار منعش کنین و یکیتون تشویق یا طرفداری و پشتیبانیشو . با شوهرت صحبت کن و راه و چاره ای پیدا کنین چون هنوزم دیر نشده و تازه 8 سالشه .. بچه در 7 سال اول زندگیش پادشاه خونس و باید بازی کنه و تموم .  ولی 7 سال دوم برای تربیتش هس و باید تمام تلاشتونو بکنین .. 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخدا ب قران بی توجهی هم کردم تو جمع باهاش سعی میکنم حرف بزنم صداش بزنم داد میزنه نمیاد کنارم میگ ...

عزیزم اینجوری نگو خونسرد باش تو مادری باید صبرتحملت زیاد باشه من سه تا پسر دارم دومی الان هفت سالشه .از موقعی ک این بدنیا اومد همش گریه اذیت میکرد منم یا میزدمش یا نفرین میکردم.دوسال پیش ریه هاش خراب شد دوبار عملش کردم همون موقع گفتم خدایا عرفان اینقدد منو ازار بده اذیت کنه اما خوب بشه اخه بهش تشخیص سی اف  داده بودن این شیطنتها خوبه اما همیشه برات نگهش داره

میدونی قشنگترین حس دنیا چیه؟! تو بیخبر باشی و یکی برات دعا کنه از خدا برات چیزای خوب بخواد .تو ندونی و یکی دوست داشته باشه ___ من عشق رو تجربه نکردم ولی حتما زیباست

درکت میکنم و واقعا سخته بچه اینجوری باشه ولی تمام تلاشتونو بکنین و همه راهها رو امتحان کنین ، بالاخره یکیش جواب میده 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

به نذری چیزی بگیر که رفتاراش خوب شه .. تو نمازات دعا کن و از خدا بخواه ، حتمن کمکت میکنه 

عزیزم بهتره از طریق همین مشاور که معرفی کردم مشکلتون رو حل کنید...خودم و خیلی از اطرافیانم مشکلاتمون حل شده...مسائلی که به نظرمون خیلی سخت و نشدنی بوده با راهکارهای ساده دکتر حلش کردیم....دکتر قابل اعتمادی هستن...تو تی وی هم میارنش...شبکه 1 و شبکه اموزش...

تهران مطب داره و سمینار و همایش های مختلف..

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

ببين مجبور كردن به درس خوندن هيچ تأثيري نداره من خودم از اون هايي بودم كه با دعوا و كتك درس ميخوندم و ازش متنفر بودم حتي تو دانشگاه هم وضعم همين بود سعي كن با روش هايي ديگه به درس تشويقش كني 

خدايا به اميد تو ❤️
من دیگه درمونده شدم

ی مدت ازش تعریف کن جلوی دیگران مثلا زنگ بزنید مادرتون از پسرتون جلوش تعریف کنید ی رودربایسی ایجاد میکنه براش من تا پسرم شیطونی میکنه ازش تعریف میکنم مثلا پدرش میاد میگم پسرمون امروز خیلی گل و اقا بوده باور کن تاثیر داره چون با رفتار منفیش جلب توجه کرده ادامه میده 

بیشتر رفتارهای پسرتون بخاطر جلب توجه هست.. تو خونه زیاد باهاش بازی کنید.این جمله ها روبهش بگید"من ب ...

میشه لینک کانال رو بهم بگید؟؟ ممنون

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
میشه لینک کانال رو بهم بگید؟؟ ممنون

بالاتر گذاشتم....شهرام اسلامی

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
بالاتر گذاشتم....شهرام اسلامی

سرچ میکنم میاد کلیپ شهرام اسلامی

شهرام اسلامی تنها نیست

همونه؟ 

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
سرچ میکنم میاد کلیپ شهرام اسلامی شهرام اسلامی تنها نیست همونه؟ 

من تو موبوگرام سرچ میکنم...

@shahrameslami1