آنید_پ مدیر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 عنوان واریز پول یهویی از بانک | مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 37 پست بچه ها امروز ب حساب من و برادر و پدرم۳۱۳ هزارتومن واریز شدهدقیقا ب یک اندارهبه کارتهای مختلف از سپه و ملییبرای شماهم اینجور شده؟پول چیه این ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫/// 1404/05/11 | 23:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafasam1370 عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 45902 جووونچش چش جونت سلامت ای چلاق جانم پات چطوره باز کردین گچ ونگین یه عکس بفرست به تپش نشون بدم میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 بنده برگزیده خدایین 😂😂😂😂 ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 جونت سلامت ای چلاق جانم پات چطوره باز کردین گچ ونگین یه عکس بفرست به تپش نشون بدم هنوز نه بازنکردمعکس و فیلم میفرسم برات ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 اگه اضافیه شماره کارت بدم واریز کن برام😂 😂😂😂😂 ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
nafasam1370 عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 45902 هنوز نه بازنکردمعکس و فیلم میفرسم برات باشه بفرست یه ویس توپ برات بفرستیم فردا بری گچتو باز کنی یه شعر با اسم تو حفظ کرده بزار ببینم هم خونی بکنم باهاش لذت ببری دوران نقاهت رو 😂😂 میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 یارانه نیست؟ یارانمون هرماا به حساب بابام واریز میشهاین ب حساب ما۳ تا فقط اومدهبرا مامان و خواهرم واریز نشدهفقط ماها که سپه و ملیی داشتیم اومده ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 باشه بفرست یه ویس توپ برات بفرستیم فردا بری گچتو باز کنی یه شعر با اسم تو حفظ کرده بزار ببینم هم خون ... جووونمنتظرم😎 ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 سهام عدالت شاید سهام عدالت هیچوقت نداشتیم ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
nafasam1370 عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 45902 یارانمون هرماا به حساب بابام واریز میشهاین ب حساب ما۳ تا فقط اومدهبرا مامان و خواهرم واریز نشدهفقط م ... منم سپه دارم کوو الان خون به پا میکنم برای مبلغ واریز نشده بهم چند بود خدایی اصلا نخوندم 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂 میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......
davood241 عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 99 سود مجامع سهام بورسی هست برای من هم واریز شده ولی نمیدونم از کدومش بوده
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 سود مجامع سهام بورسی هست برای من هم واریز شده ولی نمیدونم از کدومش بوده مجامع سهام بورسی چیهماازینا نداریم ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 منم سپه دارم کوو الان خون به پا میکنم برای مبلغ واریز نشده بهم چند بود خدایی اصلا نخوندم 🤦🏻♀️🤦🏻 ... 😂😂😂😂۳۱۳ هزارتومنگفتم شاید کسی اشتباهزدهبعد دیدم برا بقیه هم اومده ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
nafasam1370 عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 45902 😂😂😂😂۳۱۳ هزارتومنگفتم شاید کسی اشتباهزدهبعد دیدم برا بقیه هم اومده رو هم یه تومن و جور میکنی تولدم حل میشه دستت درد نکنه😂😂😂🤦🏻♀️ میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......
فررررمژه عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 5034 تف ب این شانس هم من سپه دارم هم همسرم چرا برا مانزدن السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚