2777
2789
عنوان

واریز پول یهویی از بانک

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 37 پست
جووونچش چش

جونت سلامت ای چلاق جانم 

پات چطوره باز کردین گچ و

نگین یه عکس بفرست به تپش نشون بدم 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جونت سلامت ای چلاق جانم پات چطوره باز کردین گچ ونگین یه عکس بفرست به تپش نشون بدم

هنوز نه بازنکردم

عکس و فیلم میفرسم برات

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

هنوز نه بازنکردمعکس و فیلم میفرسم برات

باشه بفرست یه ویس توپ برات بفرستیم فردا بری گچتو باز کنی 

یه شعر با اسم تو حفظ کرده بزار ببینم هم خونی بکنم باهاش لذت ببری دوران نقاهت رو 😂😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

یارانه نیست؟

یارانمون هرماا به حساب بابام واریز میشه

این ب حساب ما۳ تا فقط اومده

برا مامان و خواهرم واریز نشده

فقط ماها که سپه و ملیی داشتیم اومده

باشه بفرست یه ویس توپ برات بفرستیم فردا بری گچتو باز کنی یه شعر با اسم تو حفظ کرده بزار ببینم هم خون ...

جووون

منتظرم😎

یارانمون هرماا به حساب بابام واریز میشهاین ب حساب ما۳ تا فقط اومدهبرا مامان و خواهرم واریز نشدهفقط م ...

منم سپه دارم کوو 

الان خون به پا میکنم برای مبلغ واریز نشده بهم 

چند بود خدایی اصلا نخوندم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂

سود مجامع سهام بورسی هست برای من هم واریز شده ولی نمیدونم از کدومش بوده

مجامع سهام بورسی چیه

ماازینا نداریم

منم سپه دارم کوو الان خون به پا میکنم برای مبلغ واریز نشده بهم چند بود خدایی اصلا نخوندم 🤦🏻‍♀️🤦🏻 ...

😂😂😂😂

۳۱۳ هزارتومن

گفتم شاید کسی اشتباهزده

بعد دیدم برا بقیه هم اومده

😂😂😂😂۳۱۳ هزارتومنگفتم شاید کسی اشتباهزدهبعد دیدم برا بقیه هم اومده

رو هم یه تومن و جور میکنی تولدم حل میشه دستت درد نکنه😂😂😂🤦🏻‍♀️

تف ب این شانس هم من سپه دارم هم همسرم چرا برا مانزدن

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚