2777
2789
چند نفر بهم گفتن تو پارک جوجه درست نکنیه وقت يکی دلش می خواد و‌ گناه می بری نمیدونم والا 🥲🥲

بنظر منم درست نکن قربونت برم الان وضعیت اقتصادی هم جالب نیس تازه هوا هم گرمه توو این هوا کی میخواد جوجه روو آتیش باد بزنه🫠🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه نزدیکه بهتون یا پیکنیکی دارین استانبولی پلو هم میشه البته ما هفته پیش رفتیم پارک جوجه درست میکردن البته یجا منقل گذاشتن که چمن نبود

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بنظر منم درست نکن قربونت برم الان وضعیت اقتصادی هم جالب نیس تازه هوا هم گرمه توو این هوا کی میخواد ج ...

نمی دونم والا معلوم نیست کی بریم 

به نظر شما شهریور ماه هوا بهتر میشه 

به نظر تون گناهه جوجه درست کردن 

نمی دونم والا معلوم نیست کی بریم به نظر شما شهریور ماه هوا بهتر میشه به نظر تون گناهه جوجه درست کردن

نه گناه که نیست عزیزم اگه خودت حس خوبی داری و دلت میخواد جوجه درست کنید و شهریور هم بنظرم هوا خیلی بهتر باشه حالا مرداد که تا آخرش جهنمه🫠😂

الویهجوجهغذاهای اماده تر

خودم هم نظرم جوجه‌ بود

چند نفر تو نی نی سایت بهم گفتن گناه می بری جوجه تو پارک بپزی بوش میاد یکی هوس می کنه

نمیدونم والا 🥲