2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما همیشه میریم بیرون جوجه کباب درست میکنیمبرنج خونه درست میکنیمجوجه رو اونجا درست میکنیم

چند نفر بهم گفتن تو پارک جوجه درست نکن

یه وقت يکی دلش می خواد و‌ گناه می بری 

نمیدونم والا 🥲🥲

استامبولی

ومن به لا یحتسب های تو مومن ترینم یا رب😍🙇سلام دوستانم .. کاربر جدیدم... من زندگیم سراسر رنج هست.. ۵ سال کامل از ته دل نخندیدم وخنده های امروزم از سرناچاری هست .. دوس دارم معلم بشم دعام کنید💚

ما همیشه یا جوج میدرستیم یا کوبیده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

چند نفر بهم گفتن تو پارک جوجه درست نکنیه وقت يکی دلش می خواد و‌ گناه می بری نمیدونم والا 🥲🥲

تو خونه درست نکنیم همسايه میخوان تو پارک‌درست نکنیم مردم‌میخوان پس کی کباب درست کنیم؟ اتفاقا بیرون فقط بايد کباب خورد

وا این چرت و پرتا چیه نوشتید پارک‌و طبیعت فقط کباب

آخه چند نفر بهم گفتن تو پارک جوجه‌ کباب درست نکن گناه می بری بوش میاد و ...🥲

نمی دونم والا 

بیست نفریم

نمیدونم چی کار کنم 

فلافل 

ماکارونی 

کیک چایی 

میوه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖