2777
2789
عنوان

شوهرم میگه برادرمو زنشو دعوت کنیم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 55 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزار اگه عید اومدن همونجا جلوشونو بگیر بگو بمونین اگه رفتن به شوهرت بگو من اصرار کردم نموندن اگرم موندن که هیچی چون یهویی موندن یه غذای ساده بزار اگرم که نیومدن اینم بزار روی قضیه عقدت جاریتو دیدی یکم گلگی کن مطمینا میره به شوهرش میگه و میفهمه دلخوری

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
جاریم مرتب بهم پیام میده حال بچه ها وخودمو میپرسه.از برادرشوهرم ناراحتم

پس به احترام جاریت دعوت کن 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
گله کردم.مادرشوهرم قصم خورده یکدفعه ای شده.برامحضرم چیزی نگفت

خوب خودت میگی یه دفعه ای شد من فکر کردم همیشه با شا این طوری رفتار میکنند  البته یه دفعه ای هم چه جوری شده  بالاخره بعد خواستگاری رفتن بله برون و اینا تاریخ عقد مشخص میشه  دیگه

خدایا شکرت

نه.گفتن که عقد یکدفعه ای شده.مادرشوهرم گفت اصلا پسرم نمیزاره که به کسی بگیم زود میره دور محضروعقد

اخه شما هر کسی نبودی...عروس بزرگ....

چطور همسرتون رو یهویی بردن ولی به سما خبر ندادن....

اگه از الان بخوای کوتاه بیای توقعاتشون میره بالا...

بذار بعد عروسی دعوت کن...یا اگه عید اومدن برای شام نگهشون دار...

منم عقد بچه خواهرشوهرم همه رو گفتن بجز ما دو تا عروس گفتن محضر شلوغ میشه...شوهرم و برادرشوهرام و خواهرشوهرام همراه بچه هاشون همه رفتن ..فقط من وجاریم اضافه بودیم...

برا خودت ارزش قائل شو به روشون هم بیار که ازشون ناراحتی

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
جاریم مرتب بهم پیام میده حال بچه ها وخودمو میپرسه.از برادرشوهرم ناراحتم

پس معلومه دختر خوبیه، شما شخصیت خودت و نشون بده و سطح خودت و پایین نیار ، مطمئن باش خودشون میفهمن که کار بدی کردن که دعوتتون نکردن

تا به پل نرسیدی از آن عبور نکن
خوب خودت میگی یه دفعه ای شد من فکر کردم همیشه با شا این طوری رفتار میکنند  البته یه دفعه ای هم ...

برا عقد هیچکس خبر نداشت.برادرشوهرم خودشو دختره تصمیم گرفتن بعد مادرشوهرم همینکه شنید زنگ زد بمن😐

سایه جون قدیم هستم