2777
2789

امشب اومده بود خونمون چای آوردم  براش حواسم نبود استکان چای کامل ریخت رو دامنش جیغش اینقدر بلند بود فکر کردم زائید😑😑 چای تازه دم بود خیلی هم داغ بود دیگه تا موقع رفتن فقط با شوهرم صحبت می کرد منو هم اصلا نگاه نمیکرد 😂😂😂 بعد که رفت با شوهرم کلی خندیدیم خیلی قیافش خنده دار بود 😁😂 اینم بگم مادر شوهرم قبل این هم ازم متنفر بود حالا فکر کنم دیگه گور خودمو کندم

😂😂😂 ولی دلم خنک شد اما باید منتظر انتقام باشم😓😓

فانتزیتو تعریف کردی فک کنم🤣😂

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

مرض داری؟

اگر اون این کارو باهات می‌کرد و پشت سرت می‌خندید واکنشت چی بود؟

چقدر بعضیا بدجنسن

من جای تو بودم کلی معذرت خواهی می‌کردم و عسل و خمیر دندون و یخ و اینجور چیزا می‌ذاشتم رو پاش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرض داری؟اگر اون این کارو باهات می‌کرد و پشت سرت می‌خندید واکنشت چی بود؟چقدر بعضیا بدجنسنمن جای تو ب ...

عذر خواهی کردم گفتم یخ بیارم گفت نمیخواد  خودمم میدونم اشتباه کردم