2821
2789
عنوان

فوت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 39 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ایشون مریض بودن نمیتونستن خودشونو نگه دارن😭منم خیلی حساس شدم به بو...قهر کرده بودم حرف نزدم باهاش😭

اخی طفلی خدارحمتش کنه بنده خدا دست خودش نبوده خدا اخر و عاقبت همه رو ختم ب خیر کنه انشاالله موقع پیری اطرافیان ما باما بدرفتاری نکنن منم خییییلی میترسم از اینکه ب سن پیری برسم بشم دردسر وعذاب برای اطرافیانم همش بخدا میگم ای کاش تا جوان هستم فوت کنم ک یه موقع خدایی نکرده ناخواسته زحمت ندم ب اطرافیان و دیگران 

خوشگلای من توجه کنن 💚💚💚لطفا برای ظهور آقاصاحب الزمان عج یه صلوات بفرستین💚💚💚

. رابطه‌ی چند روز آخر، کل زندگی رو تعریف نمی‌کنه

تو گفتی که همیشه هوای پدر همسرت رو داشتی، غذاشو می‌دادی، آبشو می‌دادی. همینا خیلی باارزشه. آدم‌ها گاهی خسته یا ناراحت می‌شن، گاهی دلخوری پیش میاد. اینا طبیعیه. مهم اینه که کل رابطه‌ات با اون آدم، چطور بوده، نه فقط یه روز آخر.

کسی که از دنیا می‌ره، دیگه مثل ما توی دلگیرها و کینه‌ها گیر نمی‌مونه.

تو الان مسئول یک زندگی هستی: فرشته‌ای توی شکمت

این ناراحتی‌هات قابل درکه، ولی الان باید به بچه‌ات فکر کنی. اون نیاز داره مامانش آروم باشه

خیرات بده به نیتش

میتونه ساده باشه:

آب سرد بذار جلوی در برای رهگذرا با یه برچسب: به نیت روح فلانی

قرآن بخون و بگو هدیه برای روح فلانی

نذری ساده: چند دونه خرما، شیرینی، یا حتی غذا پخش کنی

اگر نمی‌تونی الان کار خاصی بکنی، نیت خیر داشته باشی کافیه

باهاش حرف بزن

تو خلوتت، آروم بشین، و انگار داره نگاهت می‌کنه، باهاش حرف بزن

میترسم افسردگی بگیرم😭نمیخوام بچه ام مادر افسرده داشته باشه

نه ان شاءالله رفته رفته بهتر ميشى

حتما پدر شوهرتم دركت كرده و ازت كينه نداشته

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
مرسی عزیزموالا سه ماهشه😭دلم کبابه براش این روزام فقط شده اشکو غصه

ای جانم خدا حفظش کنه الهی زایمان راحتی داشته باشی خواهرگلم ببین من دوستانه دارم بهت میگم خدامیدونه قصدی ندارم ولی قبول کن رفتار شما درست نبوده با اون پیرمرد خدا بیامرز چون وضعیت و شرایطش دست خودش نبوده دیگه ممکنه برای هرکسی توی سنین پیری اینچیزا پیش بیاد طبیعیه شما باید مهربونتر رفتار میکردی و درکش میکردی شرایط اون خدابیامرز رو ولی ولی خب حالا هرچی ک بوده تموم شده رفته دیگه با غصه خوردن ناله و زاری و گریه ک اون بنده خدا زنده نمیشه شمام دیگه الان باید فقط ب فکر خودت و نوه اون خدا بیامرز ک الان ب تغذیه و حال خوب شما ک مادرش هستی باشی ب خودت و تودلیت برس  هرهفته هم پنجشنبه جمعه ها یادپدرشوهرت باش برو سرمزار براش گل ببر قران بخون و خیرات بده دیگه گذشته باغصه و گریه هیچی درست نمیشه خواهرعزیزم خیلی تسلیت میگم انشالله تاپیک شادی بزنی گلم

خوشگلای من توجه کنن 💚💚💚لطفا برای ظهور آقاصاحب الزمان عج یه صلوات بفرستین💚💚💚

مرسی عزیزموالا سه ماهشه😭دلم کبابه براش این روزام فقط شده اشکو غصه

همه ی ما توی یه زمانهایی کارایی کردیم که ازش پشیمونیم

الان گریه شما بجز آسیب به خودتون کاری نمیکنه

بهتره براشون صدقه و خیرات بدید

قرآن بخونین و مراسم شونو به بهترین شکل برگزار کنید

ازشون بخواین بیان تو خوابتون و بگن حلالتون کردن انشالله اینجوری بشه و شما هم آروم بشید

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

سلام 

اگه همیشه خوب بودید و احترام رو حفظ میکردید و تحت شرایطی این رفتار موقت رو بروز دادید ، دیگه چرا خودتونو ناراحت میکنید اونهایی باید عذاب وجدان داشته باشن که کاری رو از روی عمد و قصد قبلی انجام میدن وگرنه خدایی نکرده قتل غیر عمد هم قصاص نداره چه برسه به کار ناخواسته ی شما 

همینکه براشون یاسین و فاتحه و اخلاص بخونید خیلی هم راضی خواهند بود انشاا…