2777
2789
عنوان

رژیم خیار اب

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 24 پست
گرفتی خودت ؟تأثیر داره افت فشار نداره

نکات بخون فشار نیار بخودت تحت هیچ شرایطی فشار نیار قرار نیس فقط خیار اب ماست خیار بخوری دختر خوب🤪

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اجیلی ک انتخاب میکنید شامل مغز بادوم گردو و پسته باشه این ۳ مغز هم تقویتی هم سیر کنندس هم انرژی بدنتون تامین میکنه 

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

وعده نوشیدنی سیر کننده مثل شیر موز و شیرخرما تاثیر خوبی داره و حسابی سیرتون میکنه

خوب میرسیم ب موز 

موزه میوه ای ک گرم بخاطر فیبر بالایی ک دار در کنار میوه هایی مثل خیار توت فرنگی کامل سیرتون میکنه و یک میان وعده خیلی قوی

شیرموزتون حاوی مغزه گردو باشه حتما این ترکیب میتونید گاهی برا شام یا ناهار یا میان وعدتون استفاده کنید اینقدر خوبه این ترکیب ک سرزندتون میکنه

مکمل هایی ک کمک میکنه بتون توی سبک زندگی و رژیم مناسب و تنظیم هورموناتون

قبل توضیح این بگم مکمل گاهی وقتا احساس گشنگی بهتون میده ممکن ضعف براتون بیاره پیش میاد 

شما مکملی ک میخواین استفاده کنید فقط برای یک روز استفاده کنید مثلا ویتامین ای ۱ روز مشخص کنید سرهمون روز بخورین

مکمل های تقویتی مثل مولتی ویتامین ۲ روز یک بار یا ۳ روز یک بار مصرف کنید قرص اهنی ک مصرف میکنید ۲ روز یک بار یا ۱ روز در میون باشه

مرغ ابپز و سالاد زیاد بخورین

هفته ۶ هستم برا لاغری هفته ۶ بارژیم لاغری هندونه که کالری کم بدون چربی و سیر کنندس شروع کردم

۵ روز اول فقط هندونه خوردم ورزش کردم سرکار رفتم و تواین ۵ روز شاهد لاغری ۳ کیلو شدم

از وزن ۷۰ کیلو رسیدم ۶۰ کیلو بدون اینکه ب خودم فشار بیارم وزن پایین اوردم