2777
2789
عنوان

دخترا یه دوراهی دارن توی زندگیشون

94 بازدید | 14 پست

دوتا دسته ان 

اونایی که ازدواج کردن توی هرسنی حالا چه شاغلن چه خونه دار بلاخره ازدواج رو انتخاب کردن.

اونایی که موقعیت های خوب ازدواج رو نادیده گرفتن و رفتن دنبال هدفشون.

بعضی وقتا میمونم که باید چیکار کنم.

اینکه صبر کنم مستقل بشم خونوادم برام خونه بگیرن مستقل زندگی کنم یه مدت 

یا ازدواج کنم. فعلا که برای ازدواج زوده ولی خب بلاخره آدمه گاهی وقتا یه فکرایی میاد توی سرش.

خیلیا با ازدواج خوشبخت شدن و الان زندگیه خیلی خوبی دارن .خیلی ها هم از اینکه اون موقع موقعیت ها و زمانش رو از دست دادن افسوس میخورن.چه موقعیت ازدواج رو و چه موقعیت ادامه تحصیل 

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیا هم از اینکه برای پیشرفت و تحصیلات بالا به خواستگارای خوبشون نه گفتن پشیمون هستن

بله درسته

نباید بخاطر پیشرفتت موقعیت خوب از دست بدی شاید دیگه همچین چیزی برات پیش نیاد

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

موضوع اینه که بالاخره تمایل به ازدواج و تشکیل خانواده توی ذات ماست. و اگه ازدواج نکردن رو انتخاب کنی گه دنبال هدفت بری، بدون قطعا ناراحتی و افسردگی به همراه داره.

این حرف‌رو کسی میزنه که خودش تصمیم گرفته مجرد بمونه.

موفقیتو همیشه میشه کسب کرد چه مجرد چه متأهل اون خواستگاره که شیر آب نیست تا هروقت آدم تو هر سنی دلش ...

از کجا معلوم؟ اومدیمو از ترس نبودن خواستگار سریع ازدواج کرد شوهرش نزاشت به اون موفقیت و فرصت ها برسه 

موفقیتو همیشه میشه کسب کرد چه مجرد چه متأهل اون خواستگاره که شیر آب نیست تا هروقت آدم تو هر سنی دلش ...

بله 

خواستگار تا زمانی هست ‌.از یه جایی به بعد پشیمون میشی که چرا قبول نکردی

موضوع اینه که بالاخره تمایل به ازدواج و تشکیل خانواده توی ذات ماست. و اگه ازدواج نکردن رو انتخاب کنی ...

بلاخره یه روزی آدم باید ازدواج کنه

چه بهتر. که توی موقعیت خوب این کارو بکنه.

از کجا معلوم؟ اومدیمو از ترس نبودن خواستگار سریع ازدواج کرد شوهرش نزاشت به اون موفقیت و فرصت ها برسه

نباید با هرکسی ازدواج کرد منظورم اینه که موقعیت خوب نباید به بهونه درس و موفقیت تو مجردی الکی رد کرد .معلوم بودن شوهر و خواستگار خوب یا بد به انتخاب خود آدم بستگی داره عزیزم.

سریع که. نه 

ولی اگه یکیو دیدی که مناسبته نباید بخاطر پیشرفت. دست از اون برداری وقتی چنین موقعیتی هست

بله و خداییش هم حقیقته .و پشیمونی هم خیلی خیلی بده و قابل جبران نیست متاسفانه.

آره ،دیدم کسایی رو که خواستگاری خوبشو رد کرد 

چون می‌گفت شاید از این بهتر برام اومد 

الان همچنان مجرده الی یه خواستگار 

آره ،دیدم کسایی رو که خواستگاری خوبشو رد کرد چون می‌گفت شاید از این بهتر برام اومد الان همچنان مجرده ...

آره منم زیاد دیدم عزیزم  تو آشناها متاسفانه. خیلی هم پشیمونن و ناراحتن طفلیا.ولی یه سری تصمیمات دست خود ادمه و خود کرده رو تدبیر نیست.

2790
2778
2791
2779
2792