2777
2789
عنوان

فازتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 110 پست
تایپکام بخون متوجه میشی دوران عقدم تازه داری میری تو خونه و زندگی طرف فامیلاشون دوره شناخته بیشتره ن ...

کی گفته پسر بعد سکس‌ سرد میشه؟ اتفاقا ما با سکس‌ رابطمون جون میگیره نزدیکتر میشیم

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینجا هرکس نظر خودشو داره 

مثلا من خودم اینجا از یکی شنیدم آهنگ گوش کردن با نامزد حرامه 😐 یا نباید دست همو بگیرن بعد از عقد 

😐🤦🏻‍♀️😂

مواظب تایپ کردنمون باشیم، پشت هر اکانت یه قلب میتپه✨💗 تایپکای قبل از ۱۰/۴ رو گردن نمیگیرم و مال من نیستن😁❤️

رسمی از نظر شما چیه؟ شناسنامه؟ سند ازدواج؟ خطبه عقد؟

تو فکر کن شناسنامه برن سر خونه زندگیشون توی خونه خودشون

کی تو دوران عقد رفته با طرف زندگی کرده اینکه طرف نخاد ازدواج بگیره این بحثش جداست

برن سر خونه زندگیشون توی خونه خودشونکی تو دوران عقد رفته با طرف زندگی کرده اینکه طرف نخاد ازدواج بگی ...

خونه سند ازدواجه؟ چی میگید 

حتی خودتونم نمیدونید معنی رسمی چیه

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

ب اعتقاد نیست ب خاطر اینه اگه نشد و به مشکل خوردید زودتر و راحت تر خدا بشید و به خاطر یک تیکه گوشت ن ...

ارزش زن به یه تیکه گوشت نیست حتی اگه تو دوران عقد از دستش بده بازم میتونه طلاق بگیره

عشق در خانه ی من را زد فهمیدم غم بود عمل زیبایی کرده بود🥜 🎀💅🏻 I'm just a girl

منم دوست ندارم وضع اینجوری باشه

ولی ایرانه دیگه! فرهنگ پوسیده و اشغالی داریم

و پرده مهمه! مرد هر جن. ه بازی دلش خواست دربیاره

زن در هیچ شرایطی کاری نکنه! 

پس در نتیجه دوران شناخته و رابطه برا بعد ازدواجه

برن سر خونه زندگیشون توی خونه خودشونکی تو دوران عقد رفته با طرف زندگی کرده اینکه طرف نخاد ازدواج بگی ...

من باهاش تو دوران عقد زندگی کردم چیشد عروسی هم گرف ولم کرد؟ 

برای حاجت روا شدنم یه صلوات بده🍀💚