2777
2789
عنوان

فازتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 110 پست
اینجور آدما هیچوقت رشد نمیکننچون همیشه تصمیمات و عقاید شخصیشونو به خاطر نظرات و حرفای بقیه تغییر مید ...

بحث رشد نیست، برای بعضی خانواده ها مهمه که سطح بالا هم هستن، نمیشه که آدم با خانوادش سر جنگ داشته باشه، بنظرم یه خودداری کوتاه انقدر بحث و جدل نمیخواد، اکثر اونایی که تجربه داشتن هم پشیمونن بیشتر تاپیکایی که مرتبط با این موضوع هستم رو بخون، فرهنگ ها با هم متفاوته بعضیا توی عقد رابطه دارن نه دغدغه خودشونه نه خانوادشون، بعضیا هم فرهنگشون اینطوریه که دوران عقد برای شناخته چون نامزدی کوتاهه، توی دوران عقد بفهمی طرفت خوب نبوده و بخوای جدا بشی تازه کلی بهش وابسته شدی یا ممکنه باردار بشه، یا برای ازدواج بعدیت ممکنه اون آقاهه تجربه نداشته باشه و اینکه تو هم نداشته باشی براش مهم باشه 

همه این دلایل برای رابطه داشتن و یا رابطه نداشتن توی دوران عقد بنا به عرف و فرهنگ هر جایی و هر خانواده ای درسته و از زاویه دید اونا میتونه منطقی باشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم منظورتون از رابطه چیه رابطه جنسی یا چیزای دیگه ولی اگر مورد اولی منظورتونه خب ممکنه طرف بعدش ولتون کنه مشتی البته من نمیشناسمشون و قضاوتم نمیکنم میگم ممکنه بخاطر همین میگن

نگران نباشیداونی که گاو نباشه به قول شما به خاطر ی تیکه گوشت و حرف مردم نمیمونه تو زندگی اشتباه

نگران چی باشم من 

دیدگاه اونا رو گفتم که تو این سایت خوندم و خودم کلی هم بهشون حرف گفتم که ارزش ندارع یک عمر اشتباه کنی فقط چون بکارت نداری

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.