2777
2789
عنوان

فازتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 110 پست
ن نه دوران شناخت دوران خاستگاریه اصلا این حرفا غلطه

اصلا گیریم تو عقد طرف رابطه ی دخول هم نداشته باشه، هزار تا حرکت دیگ کرده با شوهرش، درسته؟ 

اصلا بکارت چیز مسخره ایه، ینی هر کی باکره اس پاکدامنه؟ بخدا ک همچین چیزی نیست هزار تا راه جنسی دیگ هست ک حین باکره بودن میتونن انجام بدن

برای من مهم نیستچون در قدم اول حرف مردم برام مهم نیست

خب گفتم که در نهایت یه تصمیم شخصیه

من اینجا خانمی دیده بودم به مشکل خورده بود و همش میگفت نمیتونم جدا بشم بخاطر این جریان برای بعضیا مهمه

دنیای عجیبیه!کفتارا،شیرا رو میکشن تا موشا حکومت کنن...!!به امیدی آزادی مردمم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عقد ینی شما ب صورت قانونی و شرعی موضفی به خواسته های همسرت توجه کنی عقد برای شناخت طرفین نیست 

چ بسا شما بایکی۱۰سال زیر ی سقفی یهو میبینی ی رفتار جدید از خودش نشون میده 

برای شناخت طرف شما باید قبل عقد بری بیای اون موقع میشه گفت وظیفت نیست ب نیازاش اهمیت بدی 

خب گفتم که در نهایت یه تصمیم شخصیهمن اینجا خانمی دیده بودم به مشکل خورده بود و همش میگفت نمیتونم جدا ...

اینجور آدما هیچوقت رشد نمیکنن

چون همیشه تصمیمات و عقاید شخصیشونو به خاطر نظرات و حرفای بقیه تغییر میدن

که البته تعداد اینجور افراد کمم نیست و هرچیم سرشون بیاد حقشونه چون خودشون انتخاب کردن علنا زندگیشون دست بقیه باشه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

چون رابطه برای دختر وابستگی میاره و باعث میشه ایرادای پسرو نبینه و یا اگر چیزی دید تحمل کنه و جدا نشه... از طرفی مرد چون رابطه رو بدست آورده ممکنه فاصله بگیره... کلا دوران عقد چون باید طرفتو بشناسی بهتره رابطه اونجوری نداشته باشی... من خودم عقلم دوران عقد میگفت جدا شو ولی بخاطر وابستگی جدا نشدم و بعدها پشیمون شدم 

خدایا ایران قشنگمون رو از شر احمقها رها کن 🙏🏻🩵

اینجور آدما هیچوقت رشد نمیکننچون همیشه تصمیمات و عقاید شخصیشونو به خاطر نظرات و حرفای بقیه تغییر مید ...

نمیشه بگی حقشونه

وقتی تو یه خانواده بسته با عقاید قدیمی بزرگ شده باشن که از سن کم تو گوششون خوندن به نظرم فقط قربانی یه سری تعصبات شدن 

هیچ اتفاق بدی حق هیچ آدمی نیست مگر اینکه ظالم باشه

نمیشه بگی حقشونهوقتی تو یه خانواده بسته با عقاید قدیمی بزرگ شده باشن که از سن کم تو گوششون خوندن به ...

عزیزم اگه قلبا باور داشته باشن مثل همون قدیمیا بله حرف شما درسته

ولی وقتی میدونن اشتباهه و انجام میدن نه

چاقو نزاشتن زیر گلوشون که، میتونن بها ندن به این عقاید

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

عزیزم اگه قلبا باور داشته باشن مثل همون قدیمیا بله حرف شما درستهولی وقتی میدونن اشتباهه و انجام میدن ...

وقتی خانواده طرف این مسئله براشون مهمه برای دختر هم مهم میشه نمیتونه که کلا قید خانوادشون بزنه چون به حمایت اونا نیاز داره

خود من اگ تو دوران عقد رابطه نداشتم‌خیلی راحت جدا میشدمچون میترسیدم کسی بفهمه توخانواده ما عیب میدون ...

☝️پیام این خانم رو بخونید، (فقط یکی از دلایل) اینکه توی عقد رابطه کامل نباید داشته باشی رو بهتر بفهمید

که اگه جدا شدی اسمش از شناسنامه پاک بشه و اولین رابطه‌ت با آدم درست زندگیت باشه و آقا هم برای گرفتن ...

دقیقا خیلی از آقایون هستن رابطه که داشته باشن برای ازدواج سرد میشن یه همسایه داریم آقاهه 38 سالشه وضع مالیش توپه بمب تکونش نمیده، مامانش میگه بهش میگم زن بگیر میگه وقتی بدون ازدواج میتونم تجربه کنم چرا باید خودمو درگیر این چیزا کنم هر گلی یه بویی داره، 

ممکنه بعضی از روابط به ازدواج ختم بشن ولی خیلیاشون به ازدواج نمی‌رسن، آدم وقتی اینا رو میبینه طبیعتا خیلی محتاط تر رفتار میکنه حتی توی عقد 

چون بعضیا دوران عقد براشون دوران شناخته بخاطر همین مراعات میکنن

درصورتی که کاملا غلطه دوران شناخت و اشنایی باید قبل عقد باشه که حداقل اگه باهم اوکی نبودن راحت جدا شن و اسمی از هم توی شناسنامه ها نباشه

اصلا گیریم تو عقد طرف رابطه ی دخول هم نداشته باشه، هزار تا حرکت دیگ کرده با شوهرش، درسته؟ اصلا بکارت ...

آدمایی که شما دارین میگین تقریبا 90 درصدشون بعد از عقد رابطه دارن و فکرشون اینطوریه که اصلا این چیزا براشون مهم نیست،  من این مدلی زیاد دیدم

بر عکس اعتقاد شماست که معتقدی تا آخر عمر باید رابطه ها داشت😂😂😂

حالت بده معلومه هذیون میگی

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.