2777
2789
عنوان

فازتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 110 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول که اگه یه درصد خدای نکرده بخوای جدا بشی

خب دراینده برای دختر سنگین تمدم میشه

یا بعد از رابطه چشیده حالا یهو بخوان جدا بشن

احتمال بارداری هست

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی....

مغز های پوسیده

اینجا توی دوستی هم پول تو جیبی باید بگیرن ولی تا عروسی ناخن پسره هم نباید بهشون بخوره 

معلوم نیست با خودشون چند چندن

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

بخاطر این میگن که اگه بخوان جدا بشن تو عقد برا ازدواج بعدی باکره نباشه مشکل ساز میشه برا خانوم

میگن اگر باکره باشه مهریه تعلق بهش نمیگیره

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

طرز فکر فرق داره خب چرا باید تو عقد رابطه داشت وقتی کامل رسمی نشده

عقد رسمی نیست؟ :/

شرعا و رسما و قانونا زن و شوهرن چجور میگید رسمی نیست ://///////

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

والا تو درس مشاوره پیش از ازدواج استاد به ما گفت به مراجعینتون بگید دوران عقد رابطه نداشته باشن چون دوران شناخت هست و اگر رابطه داشته باشن وابستگی بیشتری ایجاد میشه و جدایی سخت تر میشه.

یکی دوتا استاد هم نمیگفت هر چی استاد در این زمینه صحبت هاش را شنیدم نظرش همین بوده

تایپکام بخون متوجه میشی دوران عقدم تازه داری میری تو خونه و زندگی طرف فامیلاشون دوره شناخته بیشتره 

نباید باخت داد

شایدم اصلا خوب باشن رابطه کنی پسر سرد میشه عروسی بگیره ک اینجا هم هست و میگن چون رابطه داده ۷ساله عقده دیگ پسر جدی نیست 

رابطست دیگ بالاخره شب عروسی انجام میشه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

فاز شما چیه؟ چون شما یه چیزی رو نمیفهمید دلیل بر اشتباه بودنش نیست 

فرهنگ ها متفاوته 

من تو فرهنگی بزرگ شدم که سختگیری برام نبوده 

کسی دیگه تو فرهنگی بزرگ شده که میگن رابطه باید بعد از عروسی باشه 

درستی و نادرستی نیست، یه چیزایی عرف محل زندگیه، که خیلی ها هم عمل نمیکنن، مهم نیست، اتفاق خاصی هم نمیفته 

ولی خب دیگه فهمیدن تفاوت های فرهنگی هم سخت نیست 

عقد رسمی نیست؟ :/شرعا و رسما و قانونا زن و شوهرن چجور میگید رسمی نیست ://///////

کامل رسمی نیست دیگه

اگه بعد عقد برن خونه خودشون یچیزی ولی تو دوران عقد طرف اخلاقای گندشو نشون میده

کامل رسمی نیست دیگهاگه بعد عقد برن خونه خودشون یچیزی ولی تو دوران عقد طرف اخلاقای گندشو نشون میده

رسمی از نظر شما چیه؟ شناسنامه؟ سند ازدواج؟ خطبه عقد؟ 

ن نه دوران شناخت دوران خاستگاریه اصلا این حرفا غلطه

البته نامزدی واسه شناخته نه خواستگاری 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥