2789

من چندین ساله دورم از خانوادم در کنار دلتنگی ها و سختی هایی که داره اما مزایای خیلی خوبی هم داره البته ما از جفت خانواده ها دوریم 

از حاشیه دوریم کلا برای خودمون زندگی میکنیم رااااحت

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چندین ساله دورم از خانوادم در کنار دلتنگی ها و سختی هایی که داره اما مزایای خیلی خوبی هم داره الب ...

خوشاااااااا ب حالت خدایا از این جور غربتا واسه همه نی نی سایتی ها جور کن😂😂خسته شدیم از گیس و گیس کشی خواهر شوهر و عروس و مادرشوهر و عروس تازگی ها هم بحث جاری پر رونق شده😂😂😂

خوشاااااااا ب حالت خدایا از این جور غربتا واسه همه نی نی سایتی ها جور کن😂😂خسته شدیم از گیس و گیس ک ...

سختی های خودشم داره ها الان با بچه خیلی دست تنهام اما وقتی رفتارهای خانوادش یادم میاد میگم الهی شکر که دوریم من اعصابشون رو ندارم😅

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
سختی های خودشم داره ها الان با بچه خیلی دست تنهام اما وقتی رفتارهای خانوادش یادم میاد میگم الهی شکر ...

بابا بچه راحته ی بار خودتو قانع میکنی که چون بچن حرف گوش نمیکنن خاندان شوهر با شصت هفتادسال سن و وقتی نتونی بفهمونی ادم جیگرش میسوزه😂😂غربت من تو رو دوست دارم ای کاش نصیبم بشه😂

خانواده شوهرم یکساعت با ما فاصله دارن ولی خیلی بد هستن مامانش میگه میخواستی شوهر نکنی همیشه دور ور جاری بزرگ من هستت اصلا چشم دیدن من ندارن ولی کلا قبل ازدواج هم چون شوهرم شبیه اونا نیست ازاین خیلی خوششون نمیاد

شوهرت همه کست هست چرا احساس غربت میکنی ؟ انقد وابستگی واسه چیه اخه . زندگیتو به خاطر چیزای احساسی خراب و تلخ نکن که حس بد به شوهرت تلقین کنی . تو پیش خانواده تم باشی بازم مشکل خاهی داشت چون سعی نمیکنی مستقل باشی و به خودت بقبولونی که همه چیزت زندگی مشترکتت هست و باید جور دیگع ای خودتو مشغول کنی نه با خانواده ت

وایی تبسم جوون خوشبحالت اونا اونجا همه باهمن مااینجا تنها راست میگی شوهرمم اذیت میشه همش بهش غر میزنم ولی تقصیر اونم هست من درک نمیکن اصلا با اون چیزی که میخواستم خیلی فرق داره