2777
2789
عنوان

جاری حسود

664 بازدید | 27 پست

سلام ما پنج تا جاری هسیم که خواهر شوهر نداریم .البته یه برادر شوهر مجرد هم داریم..همه بجز من با مادرشوهرم تو یه کوچه زندگی میکنن.من بخاطر کار شوهرم مجبوریم از اونا دور باشیم.مادر شوهر از ته دلش منو دوس داره..اما مشکلا اینجاست که جاریای حسود نمیزارن ..همش سعی میکنن منو خراب کنن ..هرچند هم که من بخوام خوب خودمو نشون بدم نمیشه..چون من هر دوهفته نصف روز میرم اونجا..اونا مجبورن فرش ببافن ..تو یسری کارا مجبورن بهش کمک کنن..البته مشخصه به میل خودشون نیس از ترس شوهراشونه..ولی خب مادر شوهرم هم کم نمیزاره براشون....بنظرتون من چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

شما زندگی خودت رو بکن

اهمیتی به حرف دیگران نده

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من و جاریامم همین جوریم.اونا دیوار به دیوارن.من دورم.خب عزیزم نگران چی هستی اونا بش کمک میکنن مادرشوهرتم جبران میکنه.الان مشکل کجاس؟من خودم کاری براشون نمیکنم انتظاری هم ندارم.رابطمونم خوبه

من و جاریامم همین جوریم.اونا دیوار به دیوارن.من دورم.خب عزیزم نگران چی هستی اونا بش کمک میکنن مادرشو ...

مشکل اینجاست که اونا کارم دارنو..یسره زیر گوش مادرشوهرم از من بد میگن اونم که بیچاره سادس باور میکنه..فضول زندگی من هستن

مشکل اینجاست که اونا کارم دارنو..یسره زیر گوش مادرشوهرم از من بد میگن اونم که بیچاره سادس باور میکنه ...

بزار هرچی میخوان بگن عزیزم.شما زندگی خودتو بکن.نظر بقیه برات مهم نباشه حالا مادرشوهرت راضی باشه یا نه دوستت داشته باشه یا نه چه اثری رو زندگیت داره؟شما خودت باش.کسی خوشش نمیاد مشکل اونه نه شما

اره بابا اینقدر طمع دارن که...تازه درست هم زندگی نمیکنن...از ترس اینکه مادرشوهرم بگه چقدر خرج میکنید

وای اینجورم خیلی با حاله ..من خیلی دلم میخاس با داداشای شوهر و جاریا تو یه کوچه میبودیم ..

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊