2789
عنوان

جاری حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 27 پست
بزار هرچی میخوان بگن عزیزم.شما زندگی خودتو بکن.نظر بقیه برات مهم نباشه حالا مادرشوهرت راضی باشه یا ن ...

اخه مثلا من اگه یه لباس جدید بپوشم برم اونا به مادرشوهرم میگن مریم چقدر الکی خرج میکنه اونم به شوهرم میگه که اینقدر پولاتو خرج زنت نکن..شوهرم حالا جوابشون رو میده..ولی آخه مکه پول اونا رو میگیرم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای اینجورم خیلی با حاله ..من خیلی دلم میخاس با داداشای شوهر و جاریا تو یه کوچه میبودیم ..

اصلا خوب نیس...جاریام اوایل میگفتن خوش بحالت اینحا نیسی ..همه کارلش به گردن ماست..تازه بعضی حرفاش هم کنایه داره

عزیزم اگه یه نفر واقعا و از ته قلب دوست داشته بلشه به حرف بقیه بها نمیده این چیزیه که نمیشه انکارش کرد 

مادرشوهر شما هم مستثنی نیس از این جریان 

اگه دوست داره به حرف جاری نظرش عوض نمیشه

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
اصلا خوب نیس...جاریام اوایل میگفتن خوش بحالت اینحا نیسی ..همه کارلش به گردن ماست..تازه بعضی حرفاش هم ...

اره خوب ..ولی من چون چندین ساله این شهر تنها و غریبم خیلی دلم‌میخاس میون قوم‌و خویشی باشم رفت و آمدی چیزی باشه 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
میترسه جلو اونا بهم محبت یا خوبی بکنه

ترس چیه مگه میخوان چیکارش کنن

باور کن اینا بهانس شما هم خودتو تو قید و بند اینکه دوست داره یا نه نزار کسی که به قول خودت مینرسه محبت کنه بهت اونم بخاطر جاری ارزشش نداره فکرت رو درگیرش کنی

ترس چیه مگه میخوان چیکارش کنن باور کن اینا بهانس شما هم خودتو تو قید و بند اینکه دوست داره یا نه نز ...

بنطرت من باید رفتارم باهاشون چجور باشه...اخه چرا کاری بشون ندارم..اونا کارم دارن..

بنطرت من باید رفتارم باهاشون چجور باشه...اخه چرا کاری بشون ندارم..اونا کارم دارن..

همیشه همینجوره من مدتیه با هر کس دقیقا مثل خودش برخورد میکنم روح و روانم هم ارومه

بزا مامان بزرگ منو ببین.۹تا پسر داره .بعد جز افتخاراتشه😆تا تقی به توقی میخوره میگه همه که مث من نمی ...

شیوا نمیدونم چیگار میکرده ک پسر میشدن بچهاش؟ منکه خیلی پسر دوستدارم

محمد حسین مامان و بابا عاشقتن                خدایا نذر کردم پسر بهم بدی محمد بزارمش   الهی قداسمیتو محمد