2777
2789
عنوان

پزشکی تعهدی

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 102 پست
ببخشید شهریه ها رو برای هر دانشگاه از کجا میشه فهمید

شهریه پرداز رو سال ۴۰۲ که من پرسیدم گفتن ۱۴ تومن. الان در جریان نیستم حقیقتا ولی وقتی ازاد انقدر گرون شده اینم قطعا یکم رفته بالا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فک نکنم آخه اون موقع دیگه صدای ۸۰۰۰ پزشکی تعهدی در میاد دیگه و خب از یه طرف میگم اگه پشت بمونم و باز ...

صدای اینهمه ادم برای چیزای مختلف در اومده مگه کسی اهمیت میده

مخصوصا با این اوضاع مهاجرت روزانه و آزاد، احتمالا مدت خدمت تعهدی میره بالا

خودت باید شرایط خودتو بسنجی ببینی میتونی بخونی و بهتر بیاری یا نه. خیلیا رتبه شون یک دهم شده خیلیا ده برابر؛ ببین خودت اگه پشت بمونی تو کدوم دسته ای

دانشجوی پزشکی، عاشق کتاب و قهوه☕میتونین تو تاپیکهای مربوط به کنکور تجربی تگم کنین💖

ممنون عزیزم از کجا پرسیدی من خیلی واجبه بدونم ممنون میشم راهنمایی کنی

ستاد شهرتون یه چیزی هست به اسم ستاد که مسئولیت علوم پزشکیای استانت و بیمارستانا و اینا پای اونه. از اونجا پرسیدم

البته احتمالا بتونی از اموزش دانشکده پزشکی هم بپرسی معمولا جواب میدن

چرا مزخرف تحویلش میدیقانونش عوض هم شه برای ورودی های جدید عوض میشه یجوری میگه پشت بمون انگار عمرشو ا ...

من مجبورش کردم پشت بمونه مگه؟

دانشجوی پزشکی، عاشق کتاب و قهوه☕میتونین تو تاپیکهای مربوط به کنکور تجربی تگم کنین💖

یک نیم برابر یعنی چی یعنی بعد مدرک باید هفت سال هم کار کنی بعد تخصص بدی؟؟

ببین ۵ سال و نیم درس میخونی ۱ و سال نیم طرح داری که برای تعهدی ها اون ۱ و سال نیم طرح هم جز ۸ سال حساب میشه و بعد ۴ سال میتونی تخصص بگیری بعد عملا ۲ سال بیشتر از روزانه بیشتر باید بخونی تا بتونی تخصص بگیری

این ترمی 50 میلیون که پردیس هست همون شهریه پردازه؟؟

فکر نکنم انقدر سریع ۵۰ میلیون شده باشه طی دوسال😶نمیدونم توی دفترچه انتخاب رشته نوشته شهریه پرداز. اون یعنی توی دولتی کنار دانشجوی دولتی تحصیل میکنی فقط پول میدی مدرکتم اخرش ازاده