2789
عنوان

بچها…اگ بره

194 بازدید | 11 پست

ممکنه بره خارج اگ اینجا نشه اونی ک میخواد

اگ بره دیگه نمیتونیم باهم باشیم …حس کردم نیمه گمشدمه ولی اگ بره من خودمم گم میشم 

وای😭

با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘

ببخشی اسی واقعا شرمنده ام 

لطفا تاپیک چهارمی از آخر رو گزارش بزنید حرفای خوبی نزدن

لایکم کنید صلوات بفرستم براتون 

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سعی کن انقد وابسته نباشی ب کسی اون نمیرفت هم ممکن بود نتونی باهاش باشی

میدونم ولی خب 😭

اون خودش ب من میگ میشه مرخصی بگیری  این ترمو نری دانشگاه میدونم میخواد باهاش وقت بگذرونم چون دانشگاهم دوره 

کاش میشد پیشش باشم همش..

اون اگه میخواستت نمیرفت

قطعا ایندش مهم تره  منم بودم میرفتم  چون ب هرحال با خانوادش اوکی کرده قبل اشنایی با منم برنامش همین بود چیزی ک معلوم نیست

فقط کاش اینجا بشه اونی ک میخواد جلو روش میگم اره موفق میشی فلان ولی تو دلم خونه

قطعا ایندش مهم تره منم بودم میرفتم چون ب هرحال با خانوادش اوکی کرده قبل اشنایی با منم برنامش همین ...

اینکه مهم تره درست 

ولی من اگه یه روزی عاشق یه نفر بشم از ایندمم میزنم 

ولی کاش باهات اشنا نمیشد وقتی میدونست ممکنه بره 

تو این وسط گناه داری

لانگ دیستنس بمونید تهش یا تو میری اونور یا اون برمیگرده

گفت برای همیشه میرم اگ برم ..

لانگ بمونیم ک من دق میکنم اونجا همه دخترا خوشگل کنارشم هستن خب کم کم فاصله میگیره نمیگیره؟ 

منم ادمی نیستم ک بتونم خارج برم دور از خانواده😭

فقط کافیه دانشگاهی ک اورده دور نباشه ازادم باشه میره 

گفت برای همیشه میرم اگ برم ..لانگ بمونیم ک من دق میکنم اونجا همه دخترا خوشگل کنارشم هستن خب کم کم فا ...

اگر اون ادم دوست داشته باشه نه به تو متعهد میمونه و ام اگه شرایط رفتنو داشتی برو اینجا نمون بخاطر وابستگی به خانواده 

اینکه مهم تره درست ولی من اگه یه روزی عاشق یه نفر بشم از ایندمم میزنم ولی کاش باهات اشنا نمیشد وقتی ...

همه چیز اتفاقی بود ی حرف ساده زدیم من فک نمیکردم انقدر پسر خوبی باشه و انقدر شبیه من نمیدونم…هنوز دیت نرفتیم گفتش بیا بریم اینجا گفتم نه زوده معلوم نیست کی بشه اصلا بخوام باهات بیام گفت نگران نباش من ادم صبوری ام 

هوف نمیدونم امیدوارم همینجا بیاره

اگر اون ادم دوست داشته باشه نه به تو متعهد میمونه و ام اگه شرایط رفتنو داشتی برو اینجا نمون بخاطر وا ...

شرایطمو باید خودم اوکی کنم چون اونا خیلی پولدارن مشکلی ندارن

ولی من باید بورس بگیرم همینجوری نمیتونم

میخواست پارسال بره  مامانش گفت ی سال دیگه بخون اگ میرفت هیچوقت اشنا نمیشدیم …