2777
2789
عنوان

سوال ورزشی

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 80 پست
شونه هام خیلی افتادست قوز دارم چیکار کنم خوب بشم ؟ وزنم همون هشتاد اینا تی ار ایکس واسه ورزش خوبه ؟

بدنسازی و پیلاتس و تی ار ایکس خوبه برای قوز کردن بدن

چون وزنت یه مقدار بالا به نظرم پیلاتس بهترین گزینه 

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

من شکم و پهلو دارم شیش ماهه دارم ورزش میکنم یک روز در میون یا هر روز ولی این لعنتی آب نمیشه چیکار کن ...

چه ورزشی میکنی؟

قد و وزنت هم میشه بگی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قدم ۱۵۷وزنم ۶۹-۶۸از عید به اینور ۶کیلو اضافه کردم به خاطر داروهام که میخورم حالا میخام برم باشگاه میترسم سینه و با. سنم بدتر اب بشه شکمم بمونه راسته که میگن باشگاه اینارو اب میکنه ؟؟

از ورزش هم زیاد سردر نمیارم چی و چه مدلی خوبه وزنه سنگین هم نمیتونم بزنم شونه و کمرم درد میگیره 

اینو بلدی؟کاراته برای دختر بچه خوبه؟

بله خوبه

اما اگه میخوای قد بلندی داشته باشه بهتر ورزش هاس رزمی نفرستی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

بدنسازی و پیلاتس و تی ار ایکس خوبه برای قوز کردن بدنچون وزنت یه مقدار بالا به نظرم پیلاتس بهترین گزی ...

وای ببین من اگه لاغر بشم طبیعیه سینه هامم لاغر بشن؟ فکر کنم چربین دیگه بعدس ببین خیلی اویزونن چه ورزشی برم حداقل رو فرم باشن؟ فکر کنم لاغر کنم خودشون خوب بشن 

یوخ یوخ یوخ 

چه ورزشی میکنی؟قد و وزنت هم میشه بگی

نرم افزار نصب کردم حرکات شکم و پهلو مثل کرانچ، پلانک، دراز و نشست، و حرکت کوهنوردی و غیره. قدم ۱۶۴ و وزنم سه ماه پیش ۶۷ بود. الان نمی‌دونم پایین اومده یا نه. 

با ورزش میشه هیپ دیپو پر کرد؟ یسریا میگن نمیشه و اینکه راسته ورزش باعث میشه سینه کوچیک شه؟

نه خیلی تاثیر نداره مگه دیگه خیلی کار کنی برای پر کردنش 

نه درست نیست مگه بدنسازی بالاتنه کار کنی و کراس فیت بری  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

سلام خوبین من میخوام وزن اضافه کنم بعد بدنسازی قبلا سیب زمینی و تخم مرغ میبردم میخوردم دوسه کیلو اضا ...

پیلاتس بیشتر ورزشی که حالت درمانی داره و البته باعث لاغری میشه و کلا ورزش اروم و ضعیفی هست 

به نظرم با بدنسازی ادامه بدی بیشتر باعث افزایش ورن مبشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

ب نظرت با ورزش شکم اب میشه اخه روی من تاثیری نداره

اره صد در صد 

بستگی داره چه ورزشی بری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

من قدم ۱۵۷وزنم ۶۹-۶۸از عید به اینور ۶کیلو اضافه کردم به خاطر داروهام که میخورم حالا میخام برم باشگاه ...

خب ببین به نظرم یک روز در میون برو ایروبیک و بدنسازی بعد یه مدت که وزنت کمتر شد یه روز درمیون بدنسازی تنها رو ادامه بده 

اگه هم میبینی با وزنه های سبک و بدون وزنه و با هالتر خالی هم اذیت هستی بالاتنه رو خیابان گار نکن اما حتما برای حجم باطن برو بدنسازی 

بدنسازی نه اتفاقا باسن و سینه رو حجم میده .میتونی انتهای تمرینت ورزش برای شکم هم بری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

عزیزدلم♥️میشه بگی بدنسازی سینه ها رو بزرگ تر می‌کنه یا نه ؟یا اینکه میشه هیپ دیپ رو‌ با بدنسازی پر ک ...

خوش فرم میکنه بیشتر تا بزرگ کنه 

اره میشه اما توی طولانی مدت و‌اگه خیلی گود باشه هم کامل پرش نمیکنه 

اره خیلی تاثیر داره 

1
5
10
15
20
25
30
35