2789
عنوان

خونه ما

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 20 پست
حالا گرفت واسش؟ گواهی نداره آخه چطور

آره همون  فردا شبش ماشین رو گرفت جمعه قبل میخواست ماشینو ببر داخل پیلوت زده بود چراغ جلورو شکونده بود  الانم سوار نمیشه تا بابایی ببره درستش کنه 

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره همون فردا شبش ماشین رو گرفت جمعه قبل میخواست ماشینو ببر داخل پیلوت زده بود چراغ جلورو شکونده بو ...

واقعن خوش به حالش چه لوس بخدا

من از سال ۹۵ که ۶ سالم بود به بابام دارم میگم پارس بگیر فلان موتور بگیر همش میگه باشه تازه من نمیخام خودم سوار شم با اینکه رانندگی کلاس شیشم یاد گرفتن ولی خدایی بعضیا شانس دارن منم آرزوم بود بابام ماشین یا موتور مورد علاقمو اینقدر زود بخره نه برای من برای خودش اصلن 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

واقعن خوش به حالش چه لوس بخدامن از سال ۹۵ که ۶ سالم بود به بابام دارم میگم پارس بگیر فلان موتور بگیر ...

حالا منو بگو تا وقتی که که پدرم زن بود ماشینشو با هم استفاده میکردیم الان که ۵ ساله فوت کرده ماشینش موند خطرات گذشته رو برام زنده میکنه 

قدر پدر مادرت رو بدون تا مثل من حسرت نداشتنشو بخوری بدون وسیله هم میشه کنار خانواده خوش بود 

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

حالا منو بگو تا وقتی که که پدرم زن بود ماشینشو با هم استفاده میکردیم الان که ۵ ساله فوت کرده ماشینش ...

خدا روح پدرتون رو شاد کنه تجربه کردم میدونم چقدر سخته منم ۴ ساله مادرم فوت شده دیگه هیچوقت اون آدم سابق نمیشی اینجور حسیه 💔

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

خدا روح پدرتون رو شاد کنه تجربه کردم میدونم چقدر سخته منم ۴ ساله مادرم فوت شده دیگه هیچوقت اون آدم س ...

🖤🖤🖤