2789
عنوان

خونه ما

192 بازدید | 20 پست

حمومش تو حیاطه منم۱۵ سالمه تازه از حموم اومدم شاید خلیا از شب حموم رفتن میترسن برای باور های غلط که نکنه بترسیم یا حالا دو حرفیا بیان سراغمون با از ترس چشمشون زیر دوش باز نگه میدارن ولی من بر یک چیز باور دارم که باعث شده نترسم اولش شب فرقی زیادی با روزا نداره دومش هرچیزی که شما ازش میترسید باز آفریده خالق هست وقتی شما به خالق باور قوی داشته باشید هیچوقت جرعت نمیکنن بیان سراغ شما تا خدا نخاد خدایی که من دیدم در سخت ترین شرایط دستمو گرفته هیچوقت نمیزاره آسیبی به من برسه الکی خودتونو نترسونید خلاصه 💚

نظری انتقادی هم دارید بفرمایید

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

متوجه نشدم اصلا

میگم الکی ترس به دل راه ندید

شب زیاد فرقی با روز نداره بعضیا حموم نمیرم آخر شب

میترسن میگم تا وقتی خدا هست نیاز به ترس نیست 

من میترسم سوسک و مارمولک بیاد سراغم دو حرفی چیه بچه موجود سم دارو تا انگشت نکنی تو لونشون سراغت نمیا ...

جن منظورم بود 

سوسک و مارمولک والا حموم ما نداره 

البته سوسک و اینا روزم هستن کلن نمیترسم یه آبی بگیری رو سوسک میره ته فاضلاب مارمولک رو دیواره کاری نداره اشاره کنی فرار میکنه

دخترای ۱۵سال هم نترسن ماشالله یبار دختر همسایه که طبقه سوم ساکن هستن از نرده بالکن آویزان شده بود به سمت کوچه به پدرش میگفت ول کنم یا امشب ماشینی که گفتمو باید برام بخبری 

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

دخترای ۱۵سال هم نترسن ماشالله یبار دختر همسایه که طبقه سوم ساکن هستن از نرده بالکن آویزان شده بود به ...

نترس درسته ولی خیلی ببخشید کار دختر همسایتون خرگری بوده هرچقدرم نترسی اتفاق خبر نمیده یهو سر آدم دور میره میوفته اما بهش ترسای خرافاتی خیلی فرق میکنه که بنظرم ساخته ذهنه

دخترای ۱۵سال هم نترسن ماشالله یبار دختر همسایه که طبقه سوم ساکن هستن از نرده بالکن آویزان شده بود به ...

ماشین 😶

اسباب بازی؟ 

نترس درسته ولی خیلی ببخشید کار دختر همسایتون خرگری بوده هرچقدرم نترسی اتفاق خبر نمیده یهو سر آدم دور ...

خرافاتی چیه میگم آویزان  شوده بود از نرده شک نداشت اگه باباش نه میگفت خودشو پرت میکرد این خودش شجاعته میدونم کادبه ولی ترسی توش نبود‌

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

خرافاتی چیه میگم آویزان شوده بود از نرده شک نداشت اگه باباش نه میگفت خودشو پرت میکرد این خودش شجاعت ...

نه من میگم در مورد ترس های خرافاتی منظورم بود تو تاپیک که الکیه نترسید واقعن به این نباید گفت شجاعت این کار اشتباهیه مثل بازی با آتیشه هر چقدرم شجاع باشه یهو سرت گیج بره بیوفتی تمام میشه همچی راهی اون دنیا میشه آدم😂😶

ماشین ۲۰۶

الله اکبر 😶

کم نیاره یه وقت 

مگه گواهی میدن تو این سن؟ 

باباش پولداره؟ گرفت؟ 

بیا بخدا به بابام بگم این بچه های مردم 😂

۲۰۶ میخان اون وقت من دنبال اینم تا دانشگاه یه پارس مدل ۸۰ جور کنم

نه من میگم در مورد ترس های خرافاتی منظورم بود تو تاپیک که الکیه نترسید واقعن به این نباید گفت شجاعت ...

دخترای ۱۴تا ۱۷ این چیزا حالیشون نیست یه تعداد محدودی حالیشونه