2777
2789
وای همتون کنجکاوین که🤔🤔🤔

نه فضولم با اجازه ت😁😁😁😁

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
نرسی زایمانم نزدیکه دیگه خوب اصلا دنبالم نمیگشتی این چند وقت؟؟

خودم درگیر کار و اتاق نی نی بودم کم امدم اینجا از پریشب مجدد سر زدم چند بار چک کردم دیدم تاپیک نزدی گفتم لابد سرت گرمه

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نرسی زایمانم نزدیکه دیگه خوب اصلا دنبالم نمیگشتی این چند وقت؟؟

کم مونده با زایمان ات 😍😍😍

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
بارداری 

نه چطور؟؟؟؟

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
اره ایشالا ۱۰ فروروین

چرا درخواست ندارم ازت پس

ایشالا به سلامتی فارغ شی اسم هم که انتخاب کردی مبارک باشه قشنگه

هیچی خواستم باهات دربارش صحبت کنم پس بدو برو بخواب😎😎😎

بگو بگو همه چی میدونم😂😂😂😂

دیگه ترکیدم از فضولی مدیییییون تری اگه نگی😀😀😀