2777
2789

هیچ دردی نداره حس نمیکنی ،بی حس میشه از نوک پا تا کمر میاد

بعد عمل سرتو زیاد تکون نده

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

خودتو شل کنی درد نداره سوزش داره مثل گزیدگی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای اولی سزارین اجباری شدم  بی حسی زدن یه حالت خواب چند دقیقه ای هم داشتیم کلا فقط دفعه اول که داخل بیمارستان گفتن پاشو خیلی سختم بود بعدش هم خانه استراحت کردم بعد دهدروز بزای کشیدن بخیه رفتم عادی بود و راحت ولی خب ادم حس میکنه هر چیز سنگینی ب زخمش اسیب میزنه

وقتی که از اتاق عمل آوردن اصلا سرتو تکون نده و صحبت نکن با همراهات چون سردرد میشی 

منم چند هفته دیگه سزارین دومم هست میشم ب امیذ خدا

حتی موقع زدن امپول بی حسی یا سوند وصل کردن؟

سوند رو که قبل از رفتن به اتاق عمل وصل میکنن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

برای اولی سزارین اجباری شدم بی حسی زدن یه حالت خواب چند دقیقه ای هم داشتیم کلا فقط دفعه اول که داخل ...

پس شما هیچ مشکلی نداشتی هداروشکر ان شالله به سلامتی زایمان کنی

بعد از عمل میاد سراغ ادم دردش؟

آره پمپ ضد درد بگیری دردت کمتره 

حتی موقع زدن امپول بی حسی یا سوند وصل کردن؟

من سری قبل سوند نداشتم دکترم بد میدونس ولی برای بی حسی کمرت خم میکنی میزنه بی حسی رو بعد اینکه عمل تموم شد سرت تکون نده

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

چرا راه رفتن درد داره کجا درد میگیره شکم؟

بخیه ها درد میگیره نمیتونی راه بری ولی قابل تحمله الکی پوله پمپ درد نده شیاف خودش عالیه تند تند بزار باعث میشه شکمتم کار کنه مرخص میشی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز