2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخیه ها درد میگیره نمیتونی راه بری ولی قابل تحمله الکی پوله پمپ درد نده شیاف خودش عالیه تند تند بزار ...

شیاف که نمیشه تند تند گذاشت هر ۱۲ ساعت یکی هست 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

برای من سوندو که وصل کردن سوزش داشتم یه حس بدی داشتم یجوری بود اذیتم میکرد که پرستار گفت هنوز جا نیوفتاده راست می‌گفت یکم که گذشت طبیعی شد برام دراوردنشم اصلا نفهمیدم ،بی حسی ام که زدن درد نداشتم ولی وقتی بی حس شدم باز یجوری بودم انگار نمی‌تونستم نفس بکشم یه پرستاره بود کلی آرومم کرد باهام صحبت کرد آروم گرفتم 

ن بابا من یادمه هر سه چار ساعت میزاشتم همش برارپسرم

والا من پیکره تراشی هم کرده بودم دکتر نمیذاشت کمتر از ۱۲ ساعت شیاف بذارم ولی خیلی درد داشتم دو باری پرستار اومد آمپول ضد درد بهم زد 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خواهر من میزاشتم هروقت اثرش می‌رفت

نه بابا خیلی ضرر داره دکتر من عصبانی شد به اون خدمه که میخواست برام مجدد شیاف بذاره 

پیکر تراشی کردی سزارین ام شدی؟کدوم دردناکتر بود

پیکره تراشی اندازه ۵ تا سزارین درد داشت😫

تاپیک هم زدم وحشتناک بود برام

مبارکت باشه عزیزم ارزششو داره تغییر خیلی بزرگیه

آره خیلی تغییر کردم ولی شوهرم میگه نچرال بهتر بودی😐

ممنونم ازت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز