2777
2789

دانه چیا

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ذهنت و مغزت رو کنترل کنی تمرین کنی اشتهای کاذب رو از بین ببری و به هوس خوردن غلبه کنی 

وگرنه اینکه بخوای یه چیزی بخوری که اشتهات کم بشه بیفایده اس

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

همین سخته. همش تو فکرم که الان رژیمم فردا چی بخورم

خب فکرت رو تغیر بده 

عکس چنتا اندام که دوست داری دانلود کن هی ببین

مثلا من مدلهای دخترای کره ای خوشم میاد کذاشتم تصویر زمینه گوشیم

چنتا لباس که برات تنگ شدن و دوسشون داری آویزون کن تو اتاقت 

و هی به این فکر کن لاغر بشم اینجوری میشه و فلان و ...

و هروقتم گرسنه ات شد اول یه لیوان آب بخور 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خب فکرت رو تغیر بده عکس چنتا اندام که دوست داری دانلود کن هی ببینمثلا من مدلهای دخترای کره ای خوشم م ...

چربی بدنم مث یه تیوپ شده دور کمرم هر چی رژیم میگیرم آب نمیشه مثل سنگ سرجاشه دارم افسرده میشم

چربی بدنم مث یه تیوپ شده دور کمرم هر چی رژیم میگیرم آب نمیشه مثل سنگ سرجاشه دارم افسرده میشم

باید ورزش هم اضافه کنی

هزینه باشگاه برم ندارم. تو خونه کمی انجام میدم

همون تو خونه 

از این برنامه های حرکات ورزشی دانلود کن انجام بده