_malmal_ مدیر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 عنوان بیاید بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 23 پست بنظرتون برای عید که یه تعغیر و تحولی ایجاد کنم ناخن بکارم یا مژه؟؟؟؟ناخنای خودم خوبه مژه هم قبلا کاشتم خیلی سخته نگهداریش ولی بازم کرم دارم😑😑😑😑 ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️ 1396/12/19 | 01:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سکو|____¤¤____| عضویت: 1396/03/30 تعداد پست: 5213 کدوم خوب تره من خودم ناخنم بلنده از کاشتنش خوشم نمیاد اما برایه عید مژه میکارم چون تو عید عروسی هم داریم من عاشقم عاشق این دنیایه دیوانه
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 من دو سه ماهه بفکرشم فعلا عملیش نکردم😁 ما باید ارزوهای ب این کوچیکی هم حسرت بخوریم والا مردم امروز میرن اتاق عمل فردا یکی دیگ میشن کلا انقد راحت میگیرن ک ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
یوتاب71 عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 578 عمرن من مشتری پرو پا قرص ریمل استخری ام😂😂😂😂😂 😂😂😂 ❤بودنت شده نیاز هر شب و روزم❤
سکو|____¤¤____| عضویت: 1396/03/30 تعداد پست: 5213 عمرن من مشتری پرو پا قرص ریمل استخری ام😂😂😂😂😂 اووووف من عاشقم عاشق این دنیایه دیوانه
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 اره شيش ماه پيش هايلات كردم الان نصف زرد نصف قهويي نصف مشكي اصلا يه وضعي ١٦ فروردين عروسي داداشمه نم ... ننن رنگ نکن عب نداره دیگ بخاطر نی نی باهاش کنار بیا ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 من خودم ناخنم بلنده از کاشتنش خوشم نمیاد اما برایه عید مژه میکارم چون تو عید عروسی هم داریم اره مژه تو صورت قشنگ تره صورتو زیبا تر میکنه ولی دستو کی میبینه ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
7195 عضویت: 1396/06/15 تعداد پست: 11897 ما باید ارزوهای ب این کوچیکی هم حسرت بخوریم والا مردم امروز میرن اتاق عمل فردا یکی دیگ میشن کل ... والا بخدا 😥🙈 همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌